Magazin

Jeste li elegantne, strastvene ili ljubomorne? Omiljena boja gaćica, otkriva vam karakter, tvrde psiholozi

Ne može se poreći moć savršenog kompleta donjeg veša, ali boja koju nosite govori puno o vama.

Bez obzira na to je li crvena boja po vašem izboru ili samo obožavate običnu crnu, otkrivamo pravo značenje boje vaših omiljenih gaćica.

„Boje su veliki neverbalni oblik komunikacije koji kreira raspoloženje. Odabrana boja daje više detalja o vašoj ličnosti, raspoloženju, emocijama i osećanjima“, objašnjava Barbara Santini, psiholog i savetnica za seks i odnose. piše krstarica.com

Različite boje mogu izazvati različite emocije. Na primer, crne gaćice podrazumevaju asertivni i samouvereni karakter.

„Crno donji veš je uobičajeno i jedan od osnovnih komada u većini ormara“, dodala je.

Tatjana Dijačenko, seksualna blogerka i savetnica za odnose na dimepiecela.com, otkrila je da je ljubičasta prilično popularan izbor.

„Ljubičasta je jedna od najomiljenijih boja donjeg veša i boja 2022. godine. Tradicionalno, ljubičasta se povezivala s kraljevstvom i luksuzom. Skupa je i prirodno retka. Ipak, ljubičasto donji veš pokazuje ženstvenu i romantičnu privlačnost. Ako vam se ova boja sviđa, onda imate vrlo prefinjeni ukus. Ta boja označava kraljevstvo, eleganciju, romantiku i savršeno okruženje za izlaske“, rekla je.

1. Crna – elegantna, šik, sofisticirana

I Barbara i Tatjana slažu se da je crno donje rublje ‘klasično’ i ženi govori da je elegantna, šik i sofisticirana.

„Kada želite da unesete malo misterije i pokazažete da ste vi ta koja ima svu moć, odaberite svilenkaste gaćice ili crne čipkaste“, savetuju.

2. Crvena – strastvena, intenzivna

Prema stručnjacima, to je najočitija boja koja govori da ste strastveni, atraktivni, vatreni i intenzivni.

Na isti način na koji crveni ruž skreće pažnju na naše usne, seksualni savetnici kažu da crveno donje rublje pokazuje intenzivno uzbuđenje i želju.

3. Ružičasta – ženstvena, mladenačka, nevina

Ako je ružičasta boja vaš izbor kada su u pitanju grudnjaci i gaćice, onda bi to mogao biti znak da ste nežni i slatki.

„Gde crveno vrišti, ružičasto šapuće. Ružičasta boja pokazuje nežnost i mekoću srca. Nežno ružičasta je ženstvena, mladenačka i nevina. Intenzivnije boje ružičaste i nijanse fuksije čine potpuno crnu odeću malo zabavnijom“, objašnjavaju.

4. Plava – odana, opuštena

Plavo donji veš je malo manje popularan od crvenog ili crnog, ali kada se dobro nosi, govori o vama nešto što nijedna druga boja ne može, otkrivaju stručnjaci.

„Još od srednjeg veka, plava je simbol odanosti. Ako želite pokazati naklonost prema svom partneru, nosite hladnu i opuštenu plavu boju“, kažu.

5. Zelena – ljubomora

Postoji razlog zašto kažu da je neko ‘zelen od zavisti’, ističu stručnjaci, a to je zato što smaragdna nijansa upravo to i predstavlja.

Iako zelena boja vašeg partnera može dovesti do ludila, često se povezuje s ljubomorom, osobinom koja nije vredna divljenja, piše The Sun.