Ljubav

Iznenadit ćete se: Evo s kakvim ženama muškarci najčešće varaju supruge

Saznanje da je vaš dragi bio nevjeran je nešto sa čim niko ne želi da se suoči. Ali, ako u toj nezavidnoj situaciji postoji išta što bi moglo da vas oraspoloži, onda je to verovatnoća da vas je prevario sa osobom koja izgleda lošije od nas.

Prema posljednjim istraživanjima, koja su obuhvatila 4.000 ljudi, pokazalo se da većina nevjernih muškaraca i žena smatra svoje partnere privlačnijim od ljubavnica i ljubavnika.

Samo 30 odsto muškaraca reklo je da ima ljubavnicu mlađu od partnerke, a 26 odsto njih smatra da je njihova ljubavnica zanimljivija osoba, dok njih samo 25 odsto ljubavnicu smatra zgodnijom i privlačnijom od partnerke.

Vjerovatno se u ovom trenutku pitate, šta je to u njihovim glavama?

Učesnici istraživanja rekli su da su ljubavnice mnogo pažljivije, brižnije, da ih pažljivije slušaju, a osim toga su i neuporedivo strastvenije.

Kod žena je to ipak malo drugačije. Čak 50 odsto žena je izjavilo da su njihovi ljubavnici zgodniji i privlačniji od njihovih stalnih partnera, a osim toga, to im je i jedan od presudnih razloga zašto su počinile taj grijeh.