Ljubav

Izgovorite mu ove tri riječi kad ih najmanje očekuje, muškarac će „podivljati“ kad ih čuje

Stefan Džonson, psihoterapeut i direktor Men’s Centra u Los Anđelesu, tvrdi da rečenice izrečene van konteksta, kad ih muškarac najmanje očekuje, mogu biti pravi okidač muške želje i seksualnog nagona.

„Kad je muškarac erotski iznenađen, njegov mozak oslobađa endorfine i neurotransmitere koji pojačavaju transimisiju impulsa, te utiču na raspoloženje, odnosno dovode ih u stanje potpune seksualne nadraženosti“

Verovali ili ne, dovoljno vam je samo tri reči da muškarac postane opčinjen vama.

U pitanju su jednostavne reči: Želim te odmah.

Zbog čega one tako deluju?

Izgovorite tu rečenicu dok ste sa muškarcem u spavaćoj sobi i napravićete čudo.

Ako je izgovorite na neočekivanom mestu, na primer, dok izlazite iz bioskopa ili restorana, biće još opasnija – muškarac će podivljati kad je čuje!

Ova rečenica može višestruko da se tumači i tako se muškarcima ostavlja prostora za fantazije o svemu što će uslediti. Mogu da zamisle baš onakvu igru ili avanturu kakvu oni žele i da budu uvereni da ćete im to i pružiti.

Suština je u tome da rečenicu upotrebite strateški. Ako je izgovorite u pravom trenutku, muškarac će biti uveren da mu sledi najluđa zabava i samim tim će se nivo njegove energije i raspoloženja podići do maksimuma.

„Ako mu šapnete ovu rečenicu dok ste negde gde nema šanse da imate odnos, na primer u automobilu gde niste sami, onda je ona besmislena“, navodi Sedi Alison, seksualna terapeutkinja, dodavši da muškarci obožavaju dominantne devojke.

Naravno, ne treba ovo razumeti kao da ste dužni da zadovoljite muške želje. Takav scenario apsolutno i vama može priuštiti niz zadovoljstava.

„Kad žena krene u ostvarenje svojih želja, ona dobija osećaj snage i važnosti“, kaže Alison.

Morate znati da se frajeri često osećaju zapostavljeno, a kad im kažete “Želim te odmah”, to im je znak da su još uvek poželjni i muževni. (vijesti/Prva.rs)