Uncategorized

FEBRUAR koji će pamtiti – Ova tri horoskopska znaka imaće NAJBOLJI MJESEC u ovoj godine

Ako ste jedan od srećnih horoskopskih znakova koji će imati najbolji mjesec ove godine – februar 2022. — onda ubirate sve prednosti koje on može da ponudi.

Evo zašto oni koji su rođeni sa suncem ili ascendentom u Jarcu, Vodoliji i Ribama imaju mnogo čemu da se raduju ovog mjeseca, piše Luftika.

Jarac

Sjetićete se kakav je blagoslov biti vi.

Prošli mjesec je bio ispunjen borbama, a kako februar počinje, vi ćete tek povratiti osjećaj za pravac dok se podižete i pokušavate ponovo.

Mnogo ste razmišljali o tome ko ste i šta vam je suđeno da radite, a ovog mjeseca se osjećate tako podmlađeno.

Inspiracija će uskoro projuriti kroz vaše srce, zato prihvatite taj svjetlucavi osjećaj saznanja da ste ušli u izvor magije koji samo vi možete da iskoristite. Imate darove koje niko drugi nema, a ovog mjeseca učite kako da poštujete to što imate.

Vodolija

Shvatate da ste mnogo jači nego što ste mislili. Žudjeli ste za malo jasnoće, a ovog mjeseca počinjete da ponovo kalibrirate svoj fokus na ono što je zaista važno.

Međutim, jasno sagledavanje stvari nije uvijek duhovno buđenje kakvo ste očekivali. Ponekad, u početku može biti teško obraditi sebe i svoj život onakvim kakav jeste.

Ali dok razbijate iluzije i tražite istinu, takođe otkrivate koliko je duboka i jaka vaša snaga.

Prošli ste kroz toliko toga i vaša otpornost vam daje samopouzdanje da uradite nešto što vas je oduvijek plašilo.

Ribe

Otpuštate prošlost da ode svojim putem i vjerujete u svjetliju budućnost.

Kako mjesec dobija na zamahu, možda ćete se oshećati kao da se oslobađate ogromne količine bola, jakog intenziteta i velikog žaljenja iz prošlosti.

Imali ste dugu godinu ispunjenu usponima i padovima, a tokom februara prihvatate mir koji vam pomaže da integrišete i povežete lekcije koje ste naučili.

Prihvatite proces oproštaja, jer nemate drugu šansu; dobijate beskonačnu količinu šansi svaki dan. Kada sezona Riba počne 18. februara, možda ćete se osjećati spremnim da pokušate ponovo, znajući da ste jači i iskusniji u sletanju među zvijezde.