Magazin

EVO KAKO SAM ZA 9 MJESECI SMRŠALA 20 KILOGRAMA: Ako želite da promijenite svoj izgled, morate da promijenite 1 važnu stvar

Britani Mekrisal je djevojka koja živi u Sidneju i koja je uspjela da sa 82 kilograma “padne” na 62 kg i to za devet mjeseci.

Ona kaže da je tokom ovih mjeseci jela zdravu hranu bogatu hranljivim materijama, te da je redovno vježbala.

Trud se isplatio i ona je uspjela da smrša nevjerovatnih 20 kilograma, dok je sve to podijelila na TikToku i tako postala velika inspiracija mnogima.

Njen plan ishrane je jednostavan, a hrana koju jede je veoma ukusna.

@brittanymccrystal Low calorie double cheeseburger 🍔 #healthyliving #weightloss #weightlosscheck #weightlosstransformation #weightlossmotivation #weightlossprogress #fatlosstips #fatloss #fatlosshelp #australia #nz #healthyrecipes #healthyburguer #fyp #foryou #foryoupage ♬ Dj Calm Down Xxx (Remix) – DJ Zaan

Doručak

Britani kaže da doručkuje jaja, slaninu i šunku. Ako želi sladak obrok ona spremi ovsene pahuljice sa bananom ili neki proteinski smuti.

Ručak

Salata je sastavni deo ručka, a kao dodatak tu je piletina, riba uz pirinač.

Večera

Britani tvrdi da večeru nikad ne preskače, ali ovaj obrok je često neka krem čorbica ili supa, a ponekad sebe časti i sa tjesteninom ili šniclom.

@brittanymccrystal Save this for later! I got you girl #lowerbodyworkouts #lowerbodyworkout #shygirlworkout #gymtok #gymmotivation #gymgirlsoftiktok #gymgirls #weightlosscheck #weightlosstransformation #weightlossprogress #weightlossmotivation #weightloss #weightlossjorney #fatloss #fatlosshelp #fatlosscoach #foryou #fyp #foryoupage #fy ♬ Ambition For Cash – Key Glock

Užina

Proteinske kuglice, svježe voće i jogurt su nešto što uvijek nosi sa sobom u torbi za slučaj da ogladni.

„Izgubila sam 20 kg i jela sam ukusnu hranu svaki dan“, rekla je ona.

Pored zdrave ishrane, trenirala je pet dana u sedmici po sat vremena i šetala 10.000 koraka dnevno.

Britani savjetuje da sami napravite plan ishrane kojeg ćete se držati, kao i plan vježbanja.

„Mali koraci vode do velikih rezultata. Ako želite da promijenite svoje tijelo zauvijek, onda morate da promijenite svoj životni stil“, zaključila je ona. (stil.kurir.rs)