Uncategorized

Evo kako izgleda rođena SESTRA Dragane Mirković: Nevjerovatno liče, a mnogi ne mogu da se opredele koja je ljepša

Dušica i Dragana koriste svaku priliku da provode vrijeme zajedno

Dragana Mirković zaista je rođena pod srećnom zvezdom. Pored blistave karijere neuprljane skandalima, folk zvezda okružena je ljudima koji joj pružaju bezrezervnu ljubav i podršku.

Pored supruga Tonija Bijelića i njihove dece Marka i Manuele, izuzetno je bliska sa rođenom sestrom Dušicom Krumov.

Dušica ne voli da se eksponira, pa samo u retkim prilikama možemo da je vidimo na društvenim mrežama ili u javnosti sa poznatom sestrom. Dragana je za vikend napravila izuzetak i na Instagramu objavila snimak na kome se vesele na svadbi kod rođaka.

Javnost je odmah primetila da Dragana i Dušica neverovatno liče i da imaju isti osmeh. Bilo je očigledno da uživaju na venčanju, kao i u međusobnom društvu. Iako žive u dve različite države, veoma su bliske, svakodnevno održavaju kontakt i posećuju se kad god im obaveze to dozvole.

Dušica, inače, na televiziji Dragane Mirković i njenog supruga obavlja sve važne poslove i slobodno se može reći da im je desna ruka i osoba od poverenja. U jednoj od retkih izjava za medije ispričala je da je ponosna na sestrin uspeh, kao i da se Dragana u školi isticala marljivim učenjem, talentom i ljubavlju prema folkloru.