DRUGAR SE ŽENI ZA 7 DANA, A JA PROLAZIM KROZ PAKAO: Zbog onoga što se desilo na MOMAČKOJ večeri mladu ne smijem da pogledam u oči

Nije uobičajeno da neko na momačkoj večeri bude zamoljen da potpiše ugovor u kojem obećava da nikada neće progovoriti o onome što je vidio.

Kada je prijatelj jednog muškarca rešio da se oženi, mjesecima je planirana organizacija ulitimativnog vikenda punog pića, kockana i partijanja.

Brat budućeg mladoženje zamolio je junaka ove priče da potpiše papir sa tvrdnjom da “neće pričati o zabavi ili je pominjati nakon što se završi pred bilo kime ko nije na njoj bio prisutan”. Mada mu je bilo neprijatno, ipak je potpisao, a sada se nalazi u moralnoj dilemi: da li da kaže vjerenici svog prijatelja šta se desilo pre nego što stupe u brak. Vikend je počeo mnoštvom aktivnosti kao što su skakanje sa padobranom i takmičenje u streljaštvu, pre nego što se drugog dana pretvorio u veliku sesiju pijančenja i kockanja. Najzad, pojavile su se i striptizete. Prijatelj mladoženje napisao je u svojoj ispovesti na Reditu da nije prošlo dugo pre nego što su neki od momaka počeli da imaju seksualne odnose sa novim gošćama.

– Ja sam sretan u svojoj vezi, pa smo drugar i ja pokušali da nađemo nešto slobodnog prostora u kući, i vratili smo se u prizemlje, da još malo igramo rulet.

Kada su se vratili u sobu koju su napustili, zatekli su budućeg mladoženju kako vara svoju buduću suprugu.

– Kada sam se vratio kući, ispričao sam sve svojoj djevojci, jer sam se osjećao iskreno loše zbog vjerenice mog prijatelja. Ona je stidljiva, slatka djevojka koja njega mnogo voli. Moja djevojka je njena prijateljica, i pretpostavljam da je trebalo da znam da će ovo imati velike posljedice, jer će moja djevojka htjeti sve da joj ispriča, i to sada, nedelju dana pred venčanje. Ne znam čak ni da li mogu sve da otkažu bez plaćanja nadoknada, budući da je ijreč o skupom veselju. Plašim se posljedica, pogotovo zbog papira koji sam potpisao. I to sam pomenuo svojoj djevojci, i ona razumije rizik, ali kaže da ne možemo da dozvolimo da se jadna djevojka uda za takvog čovjeka.

Većina korisnika Redita koji su komentarisali ovu ispovijest smatra da žena prije venčanja treba da zna šta se dogodilo.

– Uništeno vjenčanje je bolje nego uništen život i budućnost. Treba da raspolaže svim činjenicama prije nego što uđe u brak – glasio je jedan od komentara.