Magazin

Djevojka zgrožena: Kad je vidio što sam odjenula, dečko me iz izlaska poslao kući

30-godišnja djevojka nedavno je imal kratkoročnu vezu s dečkom kojeg je upoznala preko aplikacije za dejtanje Hinge, a kaže kako joj je to bilo jedno od najgorih iskustava.

Nakon što se Nikki viđala s tim dečkom manje od mjesec dana, on ju je pozvao na događaj koji je organizirala njegova firma i ona je odlučila biti njegova pratnja. Međutim, prije nego što su uopće stigli na događaj, dečko ju je poslao kući.

Nikki je pojasnila da je bilo riječ o događaju na kojem se predstavljao brend sportske odjeće za koji je radio taj dečko.
Kada se Nikki pojavila u outfitu za tu večer, njen dečko je nekoliko puta odmjerio.

@nikki.jabs Reply to @kevinkreates_ ♬ Night Fever – From “Saturday Night Fever” Soundtrack – Bee Gees

“Kad sam ga pitala zašto bulji, stalno je govorio da nije ništa”, kazala je Nikki za BuzzFeed i pokazala što je odjenula tu večer.

Nakon njegove prve reakcije, Nikki je primijetila da se nešto događa.

“Ispitivala sam ga sve dok nije rekao da sam previše uređena”, kazala je Nikki.

Prije samog događaja odlučili su otići na večeru.

“Rekao je da nisam previše dotjerana za večeru. Nerado sam ga pitala želi li da odem kući i presvučem se, a on je odgovorio: ‘Sada se osjećam tako loše'”.

@nikki.jabs Reply to @kevinkreates_ ♬ Night Fever – From “Saturday Night Fever” Soundtrack – Bee Gees

Nakon tog komentara, večeru su završili u tišini.

“Opet je spomenuo moju odjeću i rekla sam mu da ili idem u toj odjeći ili da uopće ne idem. Zatim me pitao može li mi naručiti Uber da me odveze do njegove kuće”, ispričala je Nikki.

“Sjetila sam se kako mi je dečko iz srednje škole pokušavao reći da ne nosim štikle u školu, ali nikad nisam pokleknula. Odlučila sam da sada nije vrijeme da popuštam jer sam smatrala da je moja odjeća prikladno ležerna. Nosila sam duge rukave, bez dekoltea, duge hlače do struka i nisam mislila da je jedan centimetar mog donjeg dijela trbuha previše jer su topovi aktualni trend ležernog stila”, dodala je.

Nikki je znala da je veza za nju gotova jer je i prije pokušavao diktirati njezin izgled. “Par tjedana je davao male komentare o mojoj odjeći i šminki, koji su se na kraju pretvorili u prijedloge. Naizgled iskreni komplimenti ‘izgledaš mnogo ljepša bez šminke’ pretvorili su se u ‘više mi se sviđaš bez šminke’, a onda su se pretvorili u ‘ne trebaš se šminkati večeras'”, pojasnila je Nikki.

“Kad smo završili s jelom, zamolio sam ga za da mu dam novac za večeru. On me vrlo ljutito pogledao, ustao i izašao iz restorana, ostavivši me u separeu. Obukla sam kaput , izašla van, uzela svoje stvari iz njegovog auta i ušla u Uber koji je naručio”, rekla je.

Nikki je prekinula vezu s tim dečkom jer je želio kontrolirati, a njezina priča postala je viralna. Brojne djevojke su iznijele svoje slične priče.
“Ako vam se dogode slične situacije u vezi, najbolje je odmah otići jer to kasnije postane veliki problem”, zaključila je Nikki.