Magazin

DJEVOJKA SA NAJVEĆIM USNAMA NA SVIJETU NE PLANIRA DA SE ZAUSTAVI: Andrea je bila prelijepa, a onda je otkrila estetsku hirurgiju (FOTO)

Djevojka s verovatno najvećim usnama na svijetu, Andrea Ivanova, pohvalila se tokom vikenda na Fejsbuku da je otvorila novi profil na Instagramu, koji je do danas privukao više od 20 hiljada pratilaca.

Andrea je na ovom Instagram nalogu objavila fotografije svog izgleda prije svih estetskih zahvata i gotovo sve pratioce šokirala – kako ljubitelje korekcija lica, tako i one koji veruju da bi Andrei neko napokon trebalo da zabrani posećuje estetske hirurge.

Ova 24-godišnja Bugarka iz Sofije do danas je u sebe ubrizgala više od 30 injekcija punjenih hijaluronskom kiselinom, što joj je omogućilo da se hvali time da je devojka s najvećim usnama na sveijtu.

Podvrgnula se Andrea još nekim korekcijama lica, između ostalog povećala je i obraze, a portal The Sun piše da joj je namera da uskoro u Turskoj ili Nemačkoj još više istakne grudi.

Što se usana tiče, Ivanova tvrdi da s njima još nije gotova, da će ih još koji put povećati i uprkos upozorenjima lekara, odnosno tome što su već sada toliko velike da joj gotovo zatvaraju nozdrve.

Andrea je započela svoju šokantnu transformaciju 2018. godine, a pojedine fotografije iz prošlosti koje i danas čuva na Fejsbuku svjedoče da je prije prvih korekcija bila prelijepa djevojka.