Magazin

Da li ste znali? Žene sa ovom veličinom grudi su najnevjernije!

Kada se govori o intimnim odnosima, do besmisla se ponavlja fraza: veličina je bitna, ili nije bitna. Naravno, odnosi se na muškarce. Ali, izgleda da se priča malo promijenila, i da je veličina stvarno važna, ali… kod žena.

Naime, nedavno je sprovedeno istraživanje čija je namjera bila da se utvrdi da li veličina ženskih grudi ima veze sa preljubom. Studija je pokazala da su žene sa velikim grudima vjernije svom partneru i da nemaju potrebu za nekim drugim.

Istraživači su ispitali 1.000 žena koje su imale afere, kako bi otkrili veličine grudi onih koje bi u najvećoj mjeri prevarile svog partnera. Studija je otkrila da samo 31 posto njih ima “veliko poprsje”, odnosno veličinu korpe od D do G, te su one kao i sa veličinom F najmanje sklone varanju.

S druge strane, mnogo je veća vjerovatnoća da su svoje partnere varale žene sa manjim grudima, čija je se korpe između A i C veličine. One sa grudima veličine B bile su najnevernije, čineći čak 35 odsto od 1.000 anketiranih.

Prema ovom istraživanju, žene sa manjim grudima su sklonije aferama u poređenju sa damama čije poprsje je pozamašno. A zbog čega je to tako, ostaje da se utvrdi.

Nikad ne biste pomislili: Vaše grudi otkrivaju trudnoću i prije testa

Mnoge mame su tek po saznanju da su trudne uspjele da povežu te simptome sa trudnoćom, a do tada bi pomislile da su promjene na grudima zbog očekivane menstruacije, koja nikako da dođe.

Vaše grudi mogu ukazati na ranu trudnoću:

1. Bolne, osetljive i teške

Bol ili osjetljivost u vašim grudima mogu biti jedan od najranijih simptoma trudnoće.

„Promjene na grudima počnu već u prvoj ili drugoj nedelji začeća“, rekla je ginekolog Larisa Korda, i dodala:
„Hormoni trudnoće mogu dovesti do natečenih i bolnih grudi. Mogu se osjećati težim, punijim i nežnijim na dodir.“

2. Izražene vene

Još jedan od prvih znakova trudnoće su vene na grudima, piše Yumama.

„Moje grudi su prepune vena. One su obično velike, ali nikada nisu bile istaknute. Sada ih jasno vidim, kao da mi ih je neko nacrtao plavom olovkom“, rekla je jedna mama, a babica je objasnila i zbog čega dolazi do te promjene:
„Da, vene na vašim grudima mogu izgledati izraženije. To je zato što je povećan dotok krvi u vaše grudi.“

3. Nježne, peckaju, tamnije i ispupčene bradavice

Vaše bradavice se takođe mogu promijeniti tokom ranih nedelja trudnoće.

„Vaše bradavice mogu početi da bole, peckaju ili da štrče više nego obično. Areole (tamni krug oko vaših bradavica) takođe mogu postati još tamnije i veće“, otkriva babica.