Magazin

BJEŽITE GLAVOM BEZ OBZIRA Ovaj horoskopski znak je oličenje zla

Vole sve unapred da isplaniraju. Ne umeju drugačije da funkcionišu. Veoma su tačni i proračunati. Celinu rastavljaju na najsitnije delove. Riječ je o Djevicama.

Djevice teže savršenstvu. Kod njih nema grešaka.

Imaju kratak fitilj. Velika su zlopamtila. Ništa neče zaboraviti. Setiće se šta ste im ružno uradili ili rekli prije 20 godina.

Djevice su realisti. Ne umeju da sanjaju i maštaju. Gube tlo pod nogama ako nisu svesni realnosti. Vole da uvek stoje čvrsto na zemlji.

Ne prepuštaju se lako emocijama. Razumne su i cene logiku. U svemu traže logiku pa čak i u emocijama. Djeluju jako rezervisano i hladno. Imaju i one emocije, ali ih potiskuju.

Sa Djevicom svako gubi. Niko ne može da je pobedi jer jako dobro pamti i analizira sve. Njihov um sve sračuna i tu nema propusta. Sa njima nije nimalo lako izaći na kraj. Teške su kao crna zemlja.

Ipak, nije sve tako crno. Device umeju jako da vole. Jedan su od najvernijih i najposvećenijih znakova. Teško nalaze partnera, jer traže savršenstvo, ali kada ga nađu, beskrajno ga vole. Ipak, jako su nepoverljive. Biće i detektivi samo da saznaju da li ih partner vara. Veoma su naporni partneri i teško je izdržati njihovu ljubomoru i gušenje. Ko preživi, pričaće.