Magazin

Astrolozi upozoravaju: Stižu 4 paklena datuma u augustu, spremite se za velike promjene

Astrologija nas upozorava na četiri najgora datuma u augustu 2023. godine!

Mesečni horoskop za avgust 2023. godine biće najveća prekretnica za ovu godinu. Mnogi znaci horoskopa napraviće transformaciju za pamćenje, jer aspekti donose velike promene. Astrolozi sada upozoravaju na četiri datuma koji će biti najizazovniji. Nepromišljenost može da dovede u opasnost, a ovo su dani koje treba da čekirate u svojim kalendarima:

1. august – Supermesec

Prvi dan avgusta obeležen je drugim Supermesecom 2023. godine. Biće pod uticajem Vodolije, a to znači da ćemo jako teško donositi odluke. Naša slaba tačka biće nedostatak pažnje i pogoršanje pamćenja. Astrolozi posebno upozoravaju one koji se bave intelektualnim radom, jer aspekti prave probleme koji nisu lako savladivi. Takođe, poteškoće se javljaju i kod oni koji se bave kreativnim poslovima. Raspoloženje će biti melanholično.

13. august – Konjukcija Sunca i Venere

Ovo je opasan datum, kažu astrolozi, jer će ljudi u ovo vreme osećati najjači odliv snage. S obzirom da će se Venera kretati retrogradno, zvezde kažu da će dan biti izuzetno izazovan i nepredvidiv. Moguće su vrlo jake promene raspoloženja, malaksalost, žudnja za lošim navikama. Pokušajte da se suzdržite i sve što planirate – bolje odložite za neki drugi dan.

22. august – Retrogradni Merkur

Čuveni retrogradni Merkur pomrsiće nam konce i pomutiti razum 23. avgusta. Ostaće u Devici, pa će i dalje biti koristan, ali retro faza onemogućiće dugoročno planiranje. Sam dan prelaza, 23. avgust, biće posebno izazovan. Možemo očekivati ​​velike poteškoće u komunikaciji, na poslu i u stvarima koje su vezane za novac, piše Atma. Naravno, na ovaj dan je bolje ne trošiti novac nepotrebno.

29. august – Retrogradni Uran

Retrogradni Uran može da bude prilično neprijatan. Postoji mogućnost da se na ovaj dan dogode nepredviđene stvari, nezgode, od kojih bi mnoge mogle da imaju snažan učinak na nas. Ovo je vreme haosa, koje je bolje posvetiti mirnom odmoru i odmerenom poslovanju.