Magazin

7 stvari koje ženu čine nevjerovatno PRIVLAČNOM, a nisu bujne grudi

Obilježja seksipila nisu samo lijepe grudi, čvrsta zadnjica, duge noge u štiklama. Seksipil je puno širi pojam od toga – energija kojom žena zrači, način razmišljanja, ponašanje prema drugima…

Muškarcima je često seksipilnija nenašminkana žena koja na sebi ima običnu trenerku, ali iz nje zrači dostojanstvo, saosjećanje i inteligencija, nego žena opsjednuta svojim izgledom koja iz kuće ne izlazi ako nije uređena od glave do pete, a iz nje izvire hladnoća, neljubaznost, sebičnost i površnost.

Ovih sedam osobina ženu čine iznimno seksipilnom:

1. Samouverenost – psihički jaka žena koja hoda ponosno, uzdignite glave, uspostavlja kontakt očima, a na licu ima širok osmjeh privući će pažnju i žena, a kamoli muškaraca.

2. Ambicioznost – žene koje znaju tačno šta žele u životu i tim putem idu bez straha, muškarcima su neodoljive. One su za njih izazov s kojim žele da se uhvate „u koštac“.

3. Strast – o da, strastvena žena muškarca će izludeti jer, ako je strastvena u svim aspektima života, takva je i u krevetu. Osim toga, zadovoljstvo je biti uz nekoga ko sa strašću radi bilo koji posao ili strastveno nekoga voli.

4. Ljubaznost – ovaj kvalitet sve je ređi u današnjem društvu i zato je jako lepo videti nekoga ko je saosećajan. Takva žena muškarce ostavlja bez daha jer pokazuje da joj nije svejedno kako se drugi ljudi osećaju, posebno ako su u njenoj blizini.

5. Iskrenost – još jedan kvalitet na koji sve češće ne nailazimo kod ljudi. Iskrena žena neće menjati sebe i svoje stavove ni zbog koga, a to što je iskrena pokazuje kako poštuje sagovornika ili partnera, a to je osnova za građenje dobrih temelja za vezu. Muškarcima su iskrene žene vrlo zanimljive.

6. Otmjenost – doza otmjenosti u držanju i ponašanju svaku ženu čini ženstvenijom i to nikako nema veze s odećom koju nosi, kućom u kojoj živi ili automobilu koji vozi. Radi se o dostojanstvu koji iz nje zrači i to je vrlo privlačno.

7. Inteligencija – ona muškarcu pokazuje da pokraj sebe ima ženu s kojom će uvek imati tema za razgovor, raspravu, koja će želeti sve da vidi i o svemu ponešto naučiti. Nema ništa gore nego živeti s nekime ko ne pokazuje interesovanje baš za ni za šta, osim za, recimo, kako otići i vratiti se s posla, tračarenja o drugim ljudima, razmišljanja šta pojesti, kako otići u šoping, teretanu…(krstarica.com)