5 tipova muškaraca u koje ne smijete da se zaljubite

Što više vremena provedete sa pogrešnom osobom, to će vam više vremena trebati da upoznate pravu osobu

Ima mnogo momaka koji imaju problema sa obavezama. A ako izlazite sa nekim od njih, to može biti loše po vas. Vaša veza ne ide nikuda, a što pre to shvatite, prije ćete pronaći pravu sreću i ljubav. Neke momke i ne pokušavajte da promjenite. Ne pokušavajte da im pomognete da prevaziđu svoju “fobiju posvećenosti”. Umjesto toga, samo bježite. Na kraju krajeva, što više vremena provedete sa pogrešnom osobom, to će vam više vremena biti potrebno da upoznate pravu osobu. Zabavljanje sa njima, sudeći prema portalu “Your Tango”, samo vodi do slomljenog srca.

1. Mamin dječak

Svi smo izlazili sa ovakvim tipom. On ne donosi odluke bez maminog doprinosa. Možda ćete prepoznati još neku varijaciju maminih dečaka pomešanih sa drugim varijantama sa ove liste. On bi takođe mogao da bude “neobavezan” tip, jer je već posvećen svojoj mami.

Način da uočite maminog dečaka je lako. Ona mu je pomogla da izabere stvari za kuću ili odeću, a ne vi. Pita nju za mišljenje, a ne vas. I ako mama mora da dođe da se brine o njemu kada je bolestan, a on ima 30 godina, definitivno imate jednog od ovih momaka. Ostavite ovog tipa brže od loše navike jer ne želite da završite tako što ćete da mu perete veš i sređujete njegov život.

2. Neobavezan tip

Dame, čule ste ovo ranije i čućete ponovo. Ako kaže da ne želi obavezu, on to i misli i to treba da poštujete. Neće se predomisliti. I nikada nećete dobiti ono što zaista želite dok čekate da on ugleda svetlo i pređe preko svojih problema u vezi sa posvećenošći. Odbacite takvog muškarca i otvorite prostor za novog.

3. Igrač

Ovakav momak zna samo za jednu stvar. Čak i ako se oženi, i dalje će da se ponaša kao “igrač”, samo što ćete onda da ga nazivate serijskim preljubnikom. On ne želi ozbiljnu vezu, a ne trebate ni vi da gubite vreme sa njim.

Možete lako da ga uočite na “Fejsbuku” sa svim zgodnim ženama na njegovim fotografijama. Odbacite i njega i njegovu posebnu vrstu fobiju od posvećenosti.

4. Narcis

Svi smo ranije videli i ovog momka — lijepog dečka sa prikrivenim sociopatskim sklonostima. Možete pomješati narcisa sa igračem ili običnog tipa koji nije posvećen. Ali on je zapravo u vrlo stvarnoj vezi – sa samim sobom.

Tu nema mjesta za vas, vaše potrebe ili probleme jer je previše opsjednut sobom. I taj obrazac se nikada neće promeniti. Sretno sa pronalaženjem dostupnog ogledala kada je on tu.

5. Ljuštura

Sa ovakvim tipom imate pravi problem u svojim rukama. Nikada ne možete da ga shvatite ozbiljno.

On je momak sa kojim na kraju završite u tekstualnoj vezi, koji kaže da mu se jako sviđate, ali nikada ne može da nađe vremena za pravi sastanak na kome zaista možete da razgovarate. Možda ne zna šta želi da radi sa svojim životom, iako ima 40 godina ili možda želi da vas izvede, ali nikako da donese najosnovniju odluku o tome da li u bioskop ili na večeru.

Brzo ćete se umoriti od ovog tipa, vratite ga nazad jer ni on ne zaslužuje vaše vrijeme.