Magazin

3 SU RAZLOGA ZBOG KOJIH MUŠKARCI PRESTAJU DA VOLE ŽENU: Da su žene ovo ranije znale

Kada ste poslednji put dobili ljubavnu poruku od momka? Problem mnogih muškaraca trenutno je taj što se jednostavno više ne zaljubljuju.

Ali, znajući zašto će to promijeniti vaš ljubavni život, postoje neke stvari koje će održavati vatru u vašoj vezi.
Evo 3 razloga zašto mnogi muškarci vrlo brzo prestanu da budu zaljubljeni.

1. Pretjerano ulazite u intimne odnose

Suprotno onome što neki vjeruju, muškarci se obično ne zaljubljuju kada imaju odnos. Prijateljstvo je često najbolje izgraditi pre nego što se prepustite intimnim trrenucima. Da bi se čovjek zaljubio u tebe, potrebno je da te prvo upozna kao osobu.

2. Ne dajete mu dovoljno vremena

Vrijeme vam daje priliku da procenite i steknete uvid u muškarca sa kojim se zabavljate. Putovanje ka zaljubljenosti zahtjeva vrijeme. Vezu čine ulaganje vremena i energije. Kada čovjek uloži vrijeme da vas upozna, počinje da demonstrira svoj karakter. Usporavanje muškarca jedan je od najboljih načina da mu se pruži prilika da se zaljubi u vas. Podstaknite njegov entuzijazam, ali usporite brzinu.

3. Ne nudiš mu prijateljstvo

Često nas navode da vjerujemo da su prijateljstvo i ljubav dve potpuno različite stvari. Ali jesu li? Može li vas čovjek istinski voljeti ako se s vama nije sprijateljio? Prijateljstvo pokazuje karakter muškarca s kojim ste. Da li se drži svojih obećanja i dogovora? Da li pokazuje integritet u svim aspektima svog života? Da li se prema vama odnosi zabrinuto i brine li o vašim osećanjima? Kada potcenimo važnost zaljubljivanja u nekoga ko pokazuje prijateljstvo, često smo šokirani kada naglo odu.

Obično nije nedostatak hemije segment koji završava loše zamišljenu vezu – to je nedostatak prijateljstva. Karakter je trajni kvalitet koji treba tražiti, pokazao se u prijateljstvu i ljubavi.
Vrijeme je ono što čoveku daje motiv da se zaljubi u vas. Kada ovo shvatite, to će promijeniti putanju vašeg ljubavnog života.