10 razloga zbog kojih prelijepe žene stupaju u vezu sa ispod prosječnim muškarcima

Ne morate biti prezgodni da bi se dopali prelijepim ženama. Biti iskren i zanimljiv privlači žene na mnogo različitih načina. Odluka da ne priđete onoj ženi koju mislite da je “van vaše lige” možda je vaš najveći izazov koji ne prihvatate. Možda vam to nedostaje, saznajte šta možete učiniti.

Dajte joj dozvolu da govori i posmatrajte je dublje ispod kože

Dopustite da razgovor prođe prirodno i dozvolite ženi da govori o sebi i njenim iskustvima. Dajte joj dozvolu da se otvori i da bude svoja nasuprot brizi oko toga šta to malo nedostaje da bude savršena.

Žena je umorna od toga da joj svi govore koliko je lijepa ona spolja, ona više želi da joj kažete šta je čini lijepom iznutra.

Inteligentni muškarci koji nemaju izgled koji ostavlja drugu osobu bez daha koriste svoju ličnost kao šarm. Oni stvarno brinu o drugima i pokazuju to tokom razgovora.

Iskorištavaju svoja lična iskustva života da privuku osmeh na lice žene i pridobiju njeno interesovanje

Budite realni i sposobni da iskoristite sopstvena životna iskustva i da ih ugradite u razgovore. U suštini, postajete poželjna osoba sa kojom žene razgovaraju na nivou odraslih.

Samouvjereni su i vole to što jesu …

Većina prosječnih muškaraca se ne oslanja na njihov izgled da bi razgovarali, već koriste svoj um. Oni su samouvereni na svoj način i žele nekoga ko ih interesuje, jer to što nisu lepi ne znači da ne mogu dobro i da razgovaraju. Oni su veoma samopouzdani.

Ne hvale se sobom ili svojim dostignućima …

Copy

Ispod prosečni momci su iskreno skromni i odupiru se hvaljenju i laganju koje izgleda kao da vladaju svetom danas. Fizička privlačnost je važna, ali to je samo dodatak na ličnost.

U razgovoru nalaze zajednički jezik

Tražimo stvari koje mogu koristiti kao zajedničke oblasti interesa. Bilo da su to obično filmovi, TV emisije, lokalna mjesta itd. Otvara se potpuno nova linija razgovora.

Oni su realni i preskaču jeftine upade kod djevojaka

Nema upada poput: “Zovite doktora, upravo padam u nesvest zbog tebe” Oni počinju sa nečim zanimljivim i zadržavaju temu interesantnom.

Oni znaju da nisu tako zgodni i postaju zanimljiviji intelektualci.

Ako imate dublju, intelektualnu konverzaciju umesto lepih očiju i odličnog izgleda, često imate prosvetljujući efekat na žene.

Oni identifikuju tip ličnosti žene i čine da se osjećaju udobno

Pametni momci traže znakove i nagoveštavaju osobine ličnosti. Mnoge prelepe žene su podvrgnute takvom maleru da su stvarno usamljene. Muškarci ih uglavnom gledaju kao seksualni simbol, a ne kao osobu.

Ne hvale se ljepotom žene

Osoba koja nije tako zgodna i savršena obično govori o zajedničkim karakteristikama koje oni mogu podijeliti. Ne nastavljaju da govore o različitim fizičkim osobinama žene koje ih fizički privlače. Strpljivi su i ne lupaju samo o ljepoti žene.