ŽENE, POGLEDAJTE DOBRO DOMALI PRST VAŠEG MUŠKARCA: Otkrit će vam SVE O NJEMU

Donosimo vam jedno istraživanje koje je sprovedeno na fakultetu medicine u La Korunji, a vjerovali ili ne, profesori sa ovog univerziteta su se bavili sa fizionomijom šake od muškarca.

U ovoj jako opširnoj studiji uzeti su primjerci čak 1.569 muškaraca različite životne dobi, analizirane su njihove šake, a prije toga su im jako dobro uradili profile, te se na osnovu dužine pstiju došli do jako korisnih podataka.

Analizirani su kažiprst i doprst, a vjeruje se da su oba 2 prsta itekako povezana sa muškim testosteronom i na ovaj način došlo se do 3 vrste i tipova muškaraca.

Kada je domali prst duži od kažiprsta. Ovdje je riječ o jako visokim muškarcima, vole biti najglasniji u svome društvu, Imaju jako dobre poslove, odlično zarađuju, ali na žalost za žene nisu nikako dobar materijal za braka. Zato ih odmah zaboravite.

Druga vrsta muškaraca je ona kada je domali prst kraći od kažiprsta. Ovakvi muškarci su i više nego narcisoidni, i jako su samouvjereni.

Nemaju nikakav problem da budu sami, partner im uopšte ne predstavlja neku obavezu.

I za kraj treća vrsta muškaraca su oni, čiji su ova dva prsta iste dužine. Kod njih je sve ravnoteža, i sve kockice u životu su i više nego lijepo složene. Ovo je najbolji materijal za zasnivanje porodice.