ŽENE O OVOM NISU IMALE POJMA: 9 čudnih stvari koje muškarci obožavaju kod žena

Tema odnosa je vrlo široka i višedimenzionalna, pa se ni u jednom trenutku ne može generalizirati kada se govori o preferencijama jednog ili drugog spola.

I muškarci i žene imaju svoje ukuse i to je nešto što uvijek morate imati na umu.

Ovo su stvari koje muškarci vole kod žena, a da žene zapravo o tome nemaju pojma.

1. Obline

To nije ništa novo. Sa isključivo biološkog stanovišta, široki bokovi kod žena znako su njene plodnosti.

2. “Loše djevojke”

Kad se veza započne, i on i ona čine sve što je moguće kako bi stvorili dobru sliku o sebi. Međutim, ako ste uvijek dobri to može biti dosadno mnogim muškarcima. Brojna društvena istraživanja pokazuju da muškarci više vole žene koje su pomalo loše.  Sigurni su da s njima mogu proživjeti sve vrste neobičnih avantura. Muškarci više vole opuštene žene i one loše.

Pexels

3. “Teške” djevojke

Morate znati da je muškarčevo srce, bez obzira na ono što vidite na njegovom tijelu ili ponašanju, 100% ratničko. Rođen je za osvajanje i borbu sa izazovima. Zbog toga im na kraju dosadi sa djevojkama koje mogu lako osvojiti.

4. Hrabre žene

Muškarac nema ništa uzbudljivije od toga da može da živi avanture sa svojom ženom. Nakon što vas je osvojio, ne želi cijeli život da ostane kod kuće i umire od dosade. Da, vi ste njegova princeza, ali takođe ste snažna žena koja zna kako se snaći u životu.

5. Žene snažnog karaktera

Snažan karakter se odnosi da to da znate reću “ne” kada ste protiv nečega ili kada on nešt pogrešno uradi.
Ne prihvatajte ništa što čini, posebno ako smatrate da je to protiv vašeg morala ili može naštetiti odnosu, drugim ljudima, njemu ili vama.

6. Ljubomorne žene

Možda mislite da je to laž, ali nije. Ipak, trebate imati na umu da ovo odnosi na umjerenu količinu ljubomore.
Ako povremeno pokažete malo ljubomore, to je znak da je on važan za vas, da ga volite i brinete o njemu.

7. Žene koje dobro poznaju sebe

Svi muškarci vole žene koje dobro poznaju svoje tijelo. S jedne strane imaju veće samopoštovanje i sigurnost, vrlo privlačan faktor u bilo kojem trenutku, ali i iz drugog vrlo jednostavnog razloga, žena koja poznaje svoje tijelo zna šta može dati i kako to učiniti.

Pixbay

8. Smiješne žene

Iznad svega, muškarci žele da njihov partner bude djevojka s vitalnom energijom, koja se lijepo provodi među drugim ljudima, koja zna pričati i slušat, koja se puno smije i koja mu može biti dobar prijatelj.

9. Žene strastvenih umova

Bilo koji muškarac uživat će u partneru koji je poput njega ili još gori. Ako vam se desi da imate iskrivljene misli i zamislite stvari koje ne bismo nužno trebali detaljnije opisivati ​​u ovom članku, ne dopustite im da ostanu u vama. Ako znate kako izraziti sve što nije sasvim pristojno, ali što pruža zadovoljstvo, uživat ćete u izvrsnom provodu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *