Žene, majke, kraljice: 3 horoskopska znaka u kojima žene najduže ostaju u braku

Dozvolite da vam horoskop pomogne da saznate pripadnice kojeg znaka su spremne da sa vama provedu zajednički život.

Rak

Žena Rak je najstabilnija u vezi od svih horoskopskih znakova. Pripadnice ovog znaka su primjer vjernosti i sigurnosti. Njih ne zanima ništa drugo do očuvanja braka ili veze, jer kada jednom zavole onda je sigurna da je to zauvijek. Ove žene ne stupaju lako u brak i teško ih je osvojiti, ali su iskrene i nemaju problem ad vam uvijek iskreno kažu ono što osjećaju. Onda kada vole, vole toliko jako da ne biraju sredstva ni načina da tu osobu zadrže za sebe i ostanu vjerne do kraja života. Na prvom mjestu im je porodica čak i ispred svojih ličnih potreba. Učiniće sve za svoju djecu i emotivno i materijalno i ništa im nije teško. Jedino imaju problem da kanališu svoje emocije jer su preosjetljive i lako ih je rasplakati i rastužiti. Ne praštaju nevjerstvo jer traže da za svu svoju ljubav koju pruže dobiju isto toliko, a pružaju zaista maksimum.

Unsplash

Ovan

Uporne i vrijedne žene su pripadnice ovog horoskopskog znaka. U vezi i braku su potpuno posvećene opstanku i uspjehu istog jer nisu sklone promjenama partnera već se isključivo vežu za jednu osobu. Ako se uda za vas dat će sve od sebe da taj brak zaista uspije, a za uzvrat morate joj biti maksimalno posvećeni i odani jer ne prašta laž i obmanu, a primjećuje svaku sitnicu i obraća pažnju na detalje. Nikada ne zaboravljajte važne datume pored nje, jer iako odaje snažnu osobu, u duši je pravi romantik koji voli da joj se posvećuje pažnja i ugađa.

Unsplash

Lav

Žene Lavice su privlačne, šarmantne, dominantne i potpuno svjesne svojih kvaliteta. To ne znači da takvog partnera traže niti da će neko njima sličan moći da zadovolji njihov istančani ukus. Ponekad znaju da budu i grube i nabusite ali je sve to maska ispod koje je ranjiva duša koja vapi da bude voljena i vrijedna divljenja. Ono što žena Lavica traži od vas je da joj budete utočište od ostatka svijeta kome se ona inače predstavlja kao vođa i neosvojiva tvrđava. Svom partneru želi da pruži svu nježnost ovoga svijeta i zadrži ga zauvijek za sebe. Da svu pozitivnu energiju pokloni vama i sakrije je od svih drugih, jer je za nju to mikro kosmos u kome može da se opusti i bude ono što zaista jeste. Voljeti ženu Lavicu je poseban osjećaj jer imate pored sebe i borca i ranjenu nježnu srnu istovremeno. Za vas će skidati i zvijezde sa neba, boriti se za vas i porodicu ne birajući sredstva, a po cijenu da i sama bude u toj borbi povrijeđena.