ŽENE, JEZIK ZA ZUBE: 5 stvari koje nikako ne biste trebale reći svom dečku

Ponekad djevojke uzimaju svoje momke zdravo za gotovo. Svjesno ili nesvjesno izgovaraju određene stvari koje su vrlo bolne.

Postoje određene stvari koje djevojka nikad ne bi smjela reći ako želi da zadrži svog muškarca.

Pročitajte članaka do kraja.

1. Mislim da sam trudna

Ako želite vidjeti užas na licu svog dečka, sve što trebate učiniti je reći mu da ste možda trudni. Ove riječi imaju mogućnost okrenuti čovjeku život naopačke. Počinje razmišljati o tome kako će da izdržava dijete, kako će on roditeljima saopštiti vijesti i kako će se njegov život zauvijek drastično promijeniti.

Pexels

2. Moramo razgovarati

Ova fraza može naljutiti i nahladnijeg momka na svijetu. U tom trenutku oni se počinju pitati šta su učinili krivo, pa čak i razmišljaju o tome kako njihova djevojka raskida s njima.

Pexels

3. Mrzim tvoje roditelje

Ozbiljno, niko nikada ne bi želio čuti ovu frazu od svog partnera. Dolazi trenutak u vezi kada morate da upoznate roditelje svog dečka. Ponekad pogodiš džakpot i klikneš s njegovom porodicom. Ako djevojka mrzi roditelje svog dečka, onda je bolje da te misli zadrži za sebe i da nikada ne kaže svom dečku o tome.

Pixbay

4. Tvoj najbolji prijatelj je zgodan

Ako dečko zna da smatrate da je njegov najbolji prijatelj privlačan, može se osjećati nesigurno i možda će početi razmišljati da ste samo s njim kako biste se približili njegovom prijatelju.

5. Da li želiš imati djecu?

Možda želi imati djecu u budućnosti, ali razgovor o bebama nešto je zbog čega se većina momaka osjeća nelagodno. Roditeljstvo je velika odgovornost, a ako vaš dečko nije spreman postati otac, razgovor o mogućnosti da imaju djecu je jedan od razgovora koji bi volio izbjeći.