Žena poslala ljubavnici 7 pravila kako da se ponaša sa njenim mužem: Vikendom će biti samo moj

Želim da ti se zahvalim zato što si ostavila sbvoje tragove na tijelu sada već mog bivšeg muža. Hvala ti jer si mi otvorila oči da vidim kakvog supruga imam i spasila si me braka koji se polako pretvarao u noćnu moru.

Želim još da ti se zahvalim jer si mi pomogla da vidim da je mom suprugu važnija ljubavnica nego njegovih dvoje djece i supruga. Kao nagradu za tvoje usluge dajem ti svoga supruga kao nagradu i molim te da poštuješ pravila koja ti šaljem.

1. Moraćeš finansijski da ga uzdržavaš.

Govorim ti ovo jer nas dvoje imamo dvoje djece i ti to dobro znaš, što znači da će morati da se odrekne dijela svoje plate kako bi mogao da ih usdržava i školuje. Imaj na umu da sam ja na njegovu inicijativu ostala kod kuć i brinula se o njemu i porodici te da će zbog toga morati i meni plaća alimentaciju. Zato zaboravi na njegov novac jer je on moj.

2. Moraćeš da mu obezbjediš novu odjeću.

Nakon što sam, jutros dok se tuširao otkrila na njenu tvoje ljubavne ugrize, u mojoj glavi se stvorila crna rupa i ja sam u naletu bijesa popalila svu odjeću koja je pripadala njemu,tako da ti ga šeljem golog pa možeš da ga oblačiš kako kod ti poželiš.

3. Moraćeš da ga se odrekneš svakog drugog vikenda jer će tada biti moj.

girls night out: horny guy looking at a nice girl passing by…while dining out with his girlfriend!

U stvari ne moj ne želim ga za sebe, već će to vrijeme provoditi sa našom djećom jer ja ne želim da moja djeca odrastaju bez oca.

4. Nikada nećete imati pristojan intimni život.

Poslije povrede kičme koju je doživio prije nekoliko godina nije više onako dobar u krevetu kao prije. Zao mi je što moram ovo da ti kažem, ali prije toga mi smo imali seks kakav ne možeš ni da zamisliš i to veoma često. Još jedna stvar, to ne može da se popravi i pomiri se sa tim.

5. Nikada mi ga nećeš vratiti, jer ga ja ne želim nazad.

Samnom je završio onog trenutka kada je dodirnuo tebe. Bila sam mu dobra žena i pored mene je imao sve što mu je potrebno.

6. Kriviće tebe za sve ovo.

Već mi je rekao sa suzama u očima da si ga namjerno ugrizla i nadala se da ću ja vidjeti taj ugriz. Želja ti se ostvarila. Vidjela sam ga, a on je bio veoma ljut zbog tog komentara koji si rekla. Zato budi spremna da tebe krivi za čitavu ovu situaciju.

7. Ovo zadnje nije nikav savjet već prijateljsko upozorenje.

Dala sam sebi zadatak da vam se osvetim i učinim vam život jadnim i tužnim jer ste upravo vas dvoje takvim napravili moj život i život moje djece. Budi sigurna da ću da vas progonim dokle god mi ne postane dosadno, piše infpult.info