ZBOG OVOG GUBE TLO POD NOGAMA, EVO ŠTA ŽENE ODMAH PRIMIJETE NA TIJELU MUŠKARCA: Broj 8 ih posebno izluđuje

Svaka žena ima vlastite kritijere savršenog muškarca. Ipak, neke osobine muškaraca izgledaju vrlo zavodljivo i mogu svaku ženu izluditi.

Ovo je popis osobina koje muškarce čine privlačnim u očima žena.

Na kraju nam recite da li se slažete sa ovim popisom.

Guste obrve

Guste prirodne obrve (naravno ako su uredne i nisu spojene iznad nosa) mogu dodati više izražajnosti muškom izgledu. Takve obrve povezane su s grubom, a opet magnetskom muškom ljepotom.

Pune usne

Pune usne izgledaju privlačno samo ako ne pričaju gluposti. U svakom slučaju, njihov vlasnik izgleda kao ljubazna i otvorena osoba.

Visoke jagodice

Visoke jagodice govore ženi da je taj muškarac samouvjeren i jak.

Vene

Vene na rukama postaju vidljive nakon napornog fizičkog rada. Zbog toga su povezane sa snagom i izdržljivošću. Napete ruke izgledaju privlačno mnogim ženama zato što vene dodaju teksturu muškom tijelu.

Tragovi sijedih na sljepoočnicama

Siva kosa često je povezana s respektabilnom dobi, što se izjednačava s iskustvom i mudrošću. Žene projiciraju ove osobine na muškarca i zato im se on može činiti privlačnim i šarmantnim.

Isklesan stomak

Mnoge žene vole upravo ovaj ravni stomak više nego six-pack. Zdravo tijelo muškarca pokazuje da obraća pažnju na izgled i nema nezdrave navike.

Dlake na trbuhu

Neki vjeruju da žene ne vole muškarce s dlakama po tijelu. Dlake na stomaku čine se mnogim ženama vrlo zavodljivim.

Stidljivost

Neki muškarci izbjegavaju pokazati svoju emociju: neko ne želi izgledati slabo ili sentimentalno. Ipak, crveni obrazi nakon prvog poljupca nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Miris

Muški prirodni miris izluđuje žene. Naravno, ne mislimo na miris nakon napornih treninga, već na prirodan miris tijela. Usput, mnogim djevojkama se sviđa muški parfem.

Naočale

Ponekad je muškarcima neugodno nositi naočale. Ipak, mnoge bi djevojke priznale da ovaj detalj dodaje neki šarm muškarcima. Možda je to tako jer su naočale povezuju s intelektom.

Kuharske vještine

Mnogi još uvijek misle da kuhanje nije za muškarce. To nije istina jer muškarac u kuhinji izgleda vrlo zavodljivo.

Ljubav prema životinjama

To ne bi trebala biti samo strast prema jednoj određenoj pasmini borbenih pasa, već briga i ljubav prema svim vrstama kućnih ljubimaca.

Osmijeh

Veseli muškarci i dobar smisao za humor uvijek su privlačni. Iskreni osmijeh i nasmijane oči mogu vam pomoći da započnete razgovor, probijete led.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *