ZBOG OVE SLIKE ŽENE SU POLUDJELE: Da li znate koji je jedini ispravan način da obučete grudnjak?

Na društvenoj mreži Twitter osvanuo je grafikon koji pokazuje dva najčešća načina za oblačenja grudnjaka.

Plavi dio pokazuje ženu koja ga zakopčava na grudima pa okreće kopču na leđa, dok crveni dio predstavlja ženu koja ga zakopčava na leđima.

Grafikon je izazvao lavinu komentara, a žene su se podijelie u dva tabora.

– Žene sa plavog grafikona su slabe– napisala je jedna Twitterašica, međutim vedar i šaljiv ton uskoro je prerastao u svađu.

– Ja sa potpuno šokirana činjenicom da je većina ženna iz plavog tabora. Crveno je mnogo jednostavnije.

– Prvi način je jedini način.

– Čekajte ljudi, meni plava opcija nikada nije ni pala na pamet. Naučili su me da se grudnjak zakopčava sa strane. Ovo je otkrovenje – napisala je jedna Twitterašica.

Kako vi zakopčavate grudnjak?

Evo šta način na koji oblačite grudnjak govori o vama.

1. Nosite grudnjak koji se kopča pozadi i kopčate ga na leđima

Vi ste osoba koja se drži tradicije i obično pratite pravila koja su vas naučili još dok ste bili mali. Tako da ima i smisla da kopčate grudnjak onako kako je to i vaša mama radila i kako ste vidjeli od drugarica.

2. Nosite grudnjak koji se kopča pozadi i kopčate ga napred pa ga rotirate

Vi ste osoba koja ima snažan utjecaj, volite da vas cijene i podržavaju. Uvijek se trudite da izgledate savršeni i vaš donji veš se uklapa u to. Verovatno birate interesantne i atraktivne modele. Što se tiče samog kopčanja, to je siguran način da nećete promašiti kopču ili izgubiti dodatno vrijeme na podešavanje…

Pixbay

3. Nosite grudnjak koji se kopča naprijed

Vi ste osoba koja voli kontrolu i trudite se da ne protraćite ni trenutak svog života. Nema šanse da se patite sa kopčama koje čak ni ne vidite. U izboru donjeg veša birate kvalitetne komade i klasične modele.

4. Jednom zakopčate grudnjak pa ga navlačite preko glave

Vi ste osoba koja voli da bude sigurna da su stvari odrađene kako treba. Zbog toga smatrate da je lakše da jednom zakopčate brushalter i onda ga jednostavno navučete. Možda se zato i osjećate najprijatnije u sportskim modelima.