ZA OVAKVOM DJEVOJKOM MUŠKARCI BUKVALNO BALAVE: Dama vrijedna svakog muškarca

Svaki muškarac je drugačiji, pa su i njegova očekivanja od suprotnog spola različita. Ono što on želi zavisi od toga da li je li u potrazi za djevojkom, ženom ili samo društvom za subotu uvečer.

Evo na šta muškarci posebno obraćaju pažnju kod djevojaka:

Samopouzdanje

Muškarci vole žene koje zrače samopouzdanjem, one koje u prostoriju ulaze uspravnog hoda i gledaju ljudima u oči.

Dobar smisao za humor

Niko ne želi osobu koja je uvijek ozbiljna i negativno raspoložena. Momci žele djevojke koja se smiju na njihove šale, koje i same znaju biti duhovite. Djevojke sa vedrim životnim stavom su veoma privlačne.

Pixbay

Njegovanost

Niko ne poriče da je izgled veoma važan. Uostalom, to je ono što muškarca na samom početku privlači kod žene. Muškarci vole ženstvene djevojke, jer se uz nju sami osjećaju muževnije.

NE PROPUSTITE: OVO GA ODAJE, RIJEČI KOJE SU SIGURAN ZNAK DA VAS MUŠKARAC VIŠE NE VOLI: Ako ovo izgovara onda je došao kraj!

Samostalnost

Samostalnost je osobina koja privlači većinu muškaraca, jer vole žene koje imaju vlastiti život. Žena čije ponašanje sugeriše da će se u budućnosti osloniti isključivo na svog muškarca nije pretjerano atraktivna. Muškarci žele pažnju i brigu, ali u isto vrijeme im treba prostor.

Razumijevanje

Momci žele djevojke koje će ih razumjeti, prihvatiti onakvima kakvi jesu i biti spremne na manje ustupke, piše tportal.hr.

Pixbay

Iskrenost i odanost

Ne treba posebno isticati da muškarci žele žene koje neće lagati i koje će biti vjerne. On mora biti siguran da ona neće koketirati s njegovim prijateljima onog minuta kad on napusti prostoriju. Vjernost i pouzdanost ključne su osobine koje muškarci traže.

Zrelo ponašanje

Dječiji govor može biti sladak jedno vrijeme, ali većina muškaraca tražiće žene koje su zrele i znaju da smisleno razgovaraju sa njima. Ko želi biti sa osobom koja razgovara samo o odjeći i šminki? Takođe, žene koje previše psuju nisu pretjerano privlačne, posebno muškarcima koji se klone vulgarnosti.

NE PROPUSTITE: MUŠKARCI OTKRILI NAJGLUPLJE RAZLOGE ZBOG KOJIH SU SE NJIHOVE PARTNERICE NALJUTILE: Da li je realno ovo pod brojem 4?

Ležernost

Muškarci su u potrazi za djevojkama koje nisu pretenciozne, a najpoželjnije su djevojke iz kraja.

Pixbay

Brižnost i pažnja

Muškarac svakako želi ženu koje će se brinuti o njemu. Mali gest kao što je kuhan doručak, ispeglana košulja, poljubac kad mu je teško. Muškarci se osjećaju dobro kada znaju da njihova djevojka obraća pažnju na njih, primjećuje male stvari i brine o njihovim potrebama.

Oslonac

Muškarci traže žene koje će im biti podrška, osobito kad su zainteresovani za dugoročan odnos. Za muškarca koji se bori sa svojom karijerom, podrška djevojke je vrlo važna. On želi nekoga ko će ga poslušati, a da ga neće ismijevati ili potcjeniti, nekog ko će biti na njegovoj strani, dati mu objektivan savjet i učiniti da izgleda dobro pred drugim ljudima.

tportal.hr

 

Pročitajte još: 

11 STVARI KOJE SAMO SRETNI PAROVI RADE PRIJE SPAVANJA: Broj 7 je najvažniji

GOTOVO JE: 8 znakova koji vam otkrivaju da vaša veza neće opstati

“Lijepa je, ali smara”: Ženske navike od kojih muškarci lude, SVAKI ĆE POBJEĆI OD VAS AKO SE OVAKO PONAŠATE

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *