U KOJEM POLOŽAJU STOJITE? Nećete vjerovati šta to govori o vama

Pogledajte ovu sliku i odaberite položaj u kojem stojite ili onaj koji je najsličniji vaše.

Ovog puta vam upravo položaj koji izaberete može otkriti nevjerovatne stvari o tvojoj ličnosti, pa čak i one za koje ni sami ne znate.

Svaki od navedenih načina stajanja ima svoje prednosti i svoje mane, ali isto tako prikazuje jednu važnu karakteristiku o vama.

Koji je vaš položaj i šta on govori o tebi?

POLOŽAJ “A” :

Vi niste neko ko će čekati da mu sreća padne sa neba, već ćete se boriti da je dobijete.
Za vas je nezamislivo da uopste mislite da ce vam se zelje ostvariti same od sebe, prije nego što pokušate sami da utječete na to da se ostvare. Naučili ste da se borite za svoje želje i snove, kao i to da ne odustajete od svojih ciljeva.  Nije važno koliko je put do cilja dug vi svakako nećete biti neko ko će odustati kada naiđe prva prepreka.

POLOŽAJ “B” :

Od čega zavisi vaša sreća i kada ćete ti nauciti za nju da se borite? Morate da se pomirite sa tim da je potrebno da se potrudite za sve u životu. Jedno je ne tražiti puno od života, a sasvim drugo se lako miriti sa tim kada i ono malo što zelite ne dobijete. VI se ponekad ponašate upravo tako. U smislu,” ne mogu da dobijem to, dobiću nesto drugo”, a nikako da shvatite, da ništa ne pada sa neba.

POLOŽAJ “C” :

Vi ste neko ko se ne plaši životnih izazova. Kao da spremno čekate svaki od njih. Ne mirite se sa sudbinom, već je prihvatate i pokušavate da riješite svaki problem, da prevaziđete svaku nevolju. Neko ste ko je prilično patio tako da te vas više ne čude situacije kada vam je teško, niti problemi koji se pojavi niotkuda.
Spremni ste da se borite sa životom i od njega uzimate sve lijepo što vam pruža.

POLOŽAJ “D”:

Ponos. To je vaše drugo ime. Imate jak i odlucan stav. Kao da ste stijena od čovjeka. Neko ste ko krije svoje emocije. Ko nikada i nikome ne dopušta da ih vidi, i čijem je srcu teško prići. Plašite se da vas ne povrijedi, da vam neko ne slomi srce i imate svoj zaštitni odbrambeni stav. Niko nije rekao da je život lak, ali kada ste vi u pitanju ljudi uvijek misle da ste sretni, čak i onda kada najviše patite.