U KOJEM POLOŽAJU SPAVATE? Način na koji spavate otkriva u čemu ste NAJBOLJI!

Pronašli smo jednostavan test koji može otkriti mnogo toga o vama.

Pogledajte sliku ispod i odaberite položaj u kojem mislite da spavate veći dio vremena.

POLOŽAJ 1

Ono u čemu ste vi najbolji jeste donošenje odluka.

Prvi položaj oktriva da spavate mirno i spokojno. Ma kakav da je problem, ma koliko da je komplikovana situacija, vi ćete naci odgovor, odnosno rješenje.

Vi ste kljuš u rješavanju svakog mogućeg problema ili prepreke. Također možete vrlo lako da savjetujete i prijatelje, pošto oni znaju kada im je pomoć potrebna oko nečega, da jedino vi možete smisliti način i osloboditi ih tog problema. Odluke donosite brzo, ali mudro, dakle vi uvijek imate jasnu predstavu i perspektivu svaka situacije, i to vam olakšava stvar i donošenje odluka čini veoma efikasnim, kao i to da se te odluke uvijek pokazu kao prave.

POLOŽAJ 2

Vi ste najbolji u umjetnosti

Ma kojoj umjetnosti da se radi, vi ste u njoj najbolji. Ljudi kao vi spavaju na neki način nepravilno, i razmišljaju drugačije od većine ljudi, naravno zbog toga sto ste posebni, i vaše misli su drugačije nego kod drugih ljudi. Vi ste ”romantik” u duši, imate veličanstvene ideje i kroz život ih u hodu sprovodite u djelo. Vas cine sretnim neobične i komplikovane stvari, a te stvari veoma mnogo cijenite, bas zato sto su na neki način nesavršene. Volite nesavršenosti baš iz tog razloga sto želite da pronađeete neko rjesenje inovaciju kako biste to promijenili, i kako bi to dobilo sasvim novi oblik.

POLOŽAJ 3

Ono u čemu ste vi najbolji jeste davanje savjeta.

Baš kao što je prikazano na slici, vi spavate ”snom pravednika”, dakle snom osobe koja nema nikakve probleme kao ni dugove, i koja nema razloga da se budi noćima i da razmislja kako će postupiti sutra, zbog nekih loših odluka koje je ta osoba donijela. Vi uvijek imate pravi savjet za pravu priliku i svi koji vas poznaju od vas traže isti, kako bi na neki način riješili i njihove probleme. Vas veoma poštuju prijatelji, kao i mnogi poznanici, pošto znate uvijek šta je prioritet i uvijek stremite ka nečemu novom. Vasi savjeti su uvijek pametni, ali je ono što ih izdvaja od drugh mudrost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *