Test ličnosti od 5 sekundi gađa pravo u metu: Recite nam šta vam je privuklo pažnju, otkrit ćemo vam šta to znači

Zašto neko prvo primijeti detalj, neko boju, a neko treći oblike na slici? Način na koji vidimo ono što nam je pred očima, kao i stvari koje nas okružuju, dosta govori o nama.

Bacite pogled, koju boju ste prvo uočili na slici? Koji ton po vama dominira?

Tamnoplava

Vi ste perfekcionista, volite sve da analizirate i vrlo ste dobri u tome. Nikada ne donosite odluke brzopleto, a da niste prethodno sve faktore uzeli u obzir. Prijatelje birate pažljivo, tek kada se ispostavi da su svojim postupcima zaslužili vašu odanost.

Romantika vam nije jača strana, što ne znači da ste lišeni emocija. Samo ih ne stavljate na prvo mjesto. Estetika vam je veoma važna u svemu, pa tako i u odabiru partnera.

Žutozelena

“Lako ćemo” je vaš moto. Vi ste opuštena osoba koja na trpi pritisak i ne stresirate se bez razloga. Lako se prilagođavate svakoj situaciji jer uvijek gledate “širu sliku”.

To što prihvatate ljude sa svim njihovim manama i vrlinama, ne znači da ih ne vidite realno. U ljubavi ste lišeni ljubomore i sujete, ali zabog tog ležernog stava često “nastradate”.

Tirkizna

Vi u svemu vidite umjetnost. Kreativni ste i maštoviti, a krasi vas i radoznao um. Uvijek ste u potrazi za novim avanturama, uživate u otkrivanju novih stvari, bilo da je riječ o jelima koje nikada niste probali ili zemljama koje nikad niste posjetili.

Rizik vas privlači, zbog čega niste idealan partner za one koji žele stabilnu vezu. Lako se zaljubljujete, ali isto tako se i brzo “ohladite”.