SVAKI BI IH MUŠKARAC POŽELIO I U DOBRU I U ZLU: Samo sa ovakvim djevojkama oni misle ozbiljno

Evo kakve djevojke muškarci žele.

1. Muškarac želi devojku kojoj će biti potreban, ali koja neće od njega biti zavisna

Važno mu je da mu partnerka da do znanja kako ga voli i želi, ali – s mjerom. Sto poruka dnevno i obasipanje telefonskim pozivima iza kojeg se zapravo krije kontrolisanje ohladiće ga brže nego hladan tuš.

2. Želi djevojku sa smislom za humor, koja ume da se nasmije i na svoj račun.

Neke djevojke misle da je dovoljno da samo budu lijepe i da je zadatak muškarca da ih zabavlja i zasmijava. Njima to nije problem, ali ponekad oni žele da budu ti koji će umirati od smijeha dok ona prepričava nezgodnu epizodu koja uključuje puštanje vjetra u bioskopu (da, momci znaju da i djevojke imaju probavni trakt).

Pixbay

3. Želi djevojku koja ima strasti i ambicije

Obožava kad vidi sjaj u njenim očima dok mu opisuje detalje svog novog poslovnog projekta, životinje koju je uspjela da udomi, ili knjige koju je pročitala.

4. Želi djevojku koja ne pravi ljubomorne ispade.

Da, biće mu drago ako mu ona nekom duhovitom opaskom stavi do znanja kako joj nije baš previše drago što mu je bivša poslala zahtjev za prijateljstvo na Facebooku, ali histerični ispad oko toga neće tolerisati.

Pexels

5.  Želi devojku koja ga podržava ga u ostvarenju njegovih snova.

Neku koja neće izgovarati rečenice tipa “ma nema šanse da ti to uspije”, “to je glupo” i sličnoo, već nešto tipa `”ako neko to može da izvede, onda si to ti!”, piše cafe.ba.

7. Želi djevojku koja se slaže s njegovim prijateljima.

Momci znaju veoma da cijene kada djevojka zna da se uklopi u njihovu ekipu i kad njihovim prijateljima postane draga.