Sudbina za vas ima nevjerovatan plan: Ako u datumu rođenja imate ove brojeve, predodređeni ste za velike stvari

Numerolozi tvrde da su neke osobe, rođenjem dobili važnu ulogu, kao i da ih je sudbina predodredila za velike stvari.

Postoje određeni brojevi u datumu rođenja koji imaju posebnu ulogu. Riječ je o brojevima – 11, 22, 10, 20 i 30, piše Lovesensa.

11 – učitelj, vizionar, mirotvorac

Broj 11 simbol je velike moći i novih početaka. Ukoliko u datumu rođenja imate broj 11 vaša intuicija je vro izražena, ali često ignorišete ovu moć koju vam je život dodijelio. Na tome biste trebali da poradite, kažu numerolozi. Počnite više da vjerujete ličnim instinktima.

Vama ljudi vjeruju i oslanjaju se na vaše mišljenje, cijenjeni ste u krugu prijatelja, ali i poslovnih saradnika. Uz malo truda, mogli biste da ostvarite velike stvari u životu. Rođeni ste za motivacionog govornika, s obzirom da se vaša riječ pažljivo sluša i vrednuje.

22 – veliki graditelji, arhitekta mira

Broj 22 predstavlja veliku snagu i volju za postizanjem velikih ciljeva. Zvijezde su vam naklonjene, pa sve što naumite ćete sprovesti u djelo.

Vještina komunikacije i lidrstvo su kod osoba rođenih 22. dana u mjesecu izražene. Ove osobe su rođene vođe.

Nula u broju

Specifičnost rođenih sa brojkama 10, 20 ili 30, ogleda se u nuli u njihovom datumu rođenja. Nula simbolizuje čitav svijet. Kada se doda nekom broju, on ne mijenja svoju vrijednost, ali ga ta nula čini zrelijim, označavajući da je taj broj obišao čitav jedan krug i da se vraća, a nastavi rad na sebi iz jedne više perspektive.

Nula označava vrijeme ubrzanog rasta, pa su ove osobe vrlo kreativne, snalažljive i iz svake situacije uspiju da izađu kao pobjednici. Osobe koje u svom datumu rođenja sadrže nulu su ratnici izuzetne snage.