Stavite dlanove jedan pored drugog: Otkrijte da li ćete imati sreće u ljubavi

U Indiji, Kini i na Tibetu veoma je raširena umjetnost gledanja u dlan. Posmatranjem linija na nečijem dlanu, možemo predvidjeti kakva budućnost tu osobu čeka.

Da li ste radoznali da saznate kakva vas sudbina čeka?

Ako jeste, stavite lijevi i desni dlan jedan pored drugog i uporedite položaj linija koje se nalaze odmah ispod prstiju.

Linija na lijevom dlanu je viša

Ako je linija na lijevom dlanu viša nego na desnoj, to znači da ste vi veliki borac za ljubav. Strastveni ste i dovoljno hrabri da se izborite za ljubav. Pored toga, ovo znači da ste vjerovatno blagosloveni velikom ljepotom.

Linija na desnom dlanu je viša

Ako je linija na desnom dlanu viša nego na lijevom, to znači da ste vi stara duša koja se osjeća prijatno u društvu starijih ljudi. Stoga, kada je u pitanju brak, vjerovatno ćete se vjenčati sa nekim starijim od sebe. Vi niste osoba sa tradicionalnim načinom razmišljanja. Iskreni i direktni, vi vidite kakav je neko u stvari, bez obzira na sliku koju želi da stvori o sebi.

Obje linije su u istoj ravni

Ako su obje linije u istoj ravni i obrazuju savršenu krivu liniju, to znači da vi i mate djetinje sre. Vrlo ste osjećajni. Vaša saosjećajnost prija ljudima i oni se često oslanjaju na vas kada im je potreban neko da sasluša njihove probleme. Uvijek ćete birati partnera koga rado prihvataju i vole vaša porodica i prijatelji.