ŠTA VIDITE NA SLICI? Pomutila je razum mnogima, a otkriva BITNU STVAR!

Kada krenete izlaziti s nekime, često zanemarite njihove mane i usredsredite se samo na lijepe stvari.

Međutim, to nije pozitivna navika jer često se ti problemi s početka veze protežu cijelom vezom i uzrokuju još veće veze.

Kako biste to spriječili, pomoći će vam test ličnosti koji će vam otkriti što vam najviše smeta kod partnera i ljubavi.

Jednostavno pogledajte sledeću ilustraciju, zapamtite što ste prvo ugledali i otkrićete istinu o vašoj ličnosti, kako piše Your Tango.

Ako ste prvo vidjeli astronoma, ono što smatrate najmanje privlačnim je dopuštanje sebi da budete ranjivi.

Znate da trebate biti ranjivi i iskreni s partnerom kako bi vaša veza funkcionisala, ali to vam se jednostavno čini kao da ispadate budalom.. Najbolje što možete učiniti je učiti na svojim greškama, ostati skromni i odlučiti se ne plašiti ljubavi.

Ako ste prvo primijetili teleskop, ono što vam se najmanje sviđa jest saznanje da osoba koju volite ima mane.

Znate da niko nije savršen, ali za vas postoji je užasno kada shvatite da osoba koju volite neće uvijek živjeti po vašim standardima. Bez obzira koga volite, uvijek će doći trenutak u kojem ćete shvatiti da oni imaju svoje nesavršenosti. Usredsredite se na prihvatanje stvarnosti umjesto da bježite od nje.

Copy

Ako ste prvo vidjeli lice, ono što vam se najmanje sviđa je sjaj koji dajete svemu oko sebe. Vi ste realisti kojem je teško prihvatiti emocije i kako one mogu utjecati na vas i osobe oko vas. No, vrijeme je da prihvatite da je ljubav pozitivna emocija i prihvatite je u svoj život.

Ako ste prvo primijetili most, ono što vam se najmanje sviđa način na koji vas ljubav može izolirati. Ne volite što vas novi partner i veza mogu izolirati od prijatelja i uzrokovati da vam oni zamjere. Usklađivanje prijateljstava s romantičnom vezom nije lako, ali pravi prijatelji i dalje će biti tu kad budete spremni za ponovno povezivanje.