Sretni ste ako ih ovoliko imate: Linije na zglobu otkrivaju vašu sudbinu

Znamo da linije na našim rukama mogu reći mnogo toga o našoj ličnosti.

Naprimjer, ako linije na dlanu formiraju slovo “M”, onda ste nadarena i posebna osoba. Također i veličina prsta može otkriti zanimljive stvari o vama.

Međutim, ne samo da naše ruke odaju tragove o našem životu, već i linije na zglobu.

Svaka od ovih linija navodno ima svoje značenje i može otkriti važne stvari o vašoj budućnosti i sreći. Prva linija bi trebala da bude linija zdravlja.

Prva linija

Ova prva linija vam pokazuje koliko ste zdravi i aktivni. Ako je baš izražena i vidljiva imat ćete dug, aktivan, sretan, i zdrav živo. Ako je isprekidana, osuđeni ste na često mijenjanje navika kako bi pronašli onaj pravi pravac. Nemojte mnogo da se nervirate ako imate takvu isprekidanu liniju. Trudite se da vježbate redovno, da se zdravo hranite i da imate koliko-toliko miran život.

Druga linija

Ukoliko je druga linija izražena i bez prekida, bit ćete zadovoljni u životu. Ako nije toliko dobro vidljiva, vjerovatno živite u luksuzu i raskoši. Ona isprekidana linija znači da ćete imate (ili imate) dosta finansijskih problema.

Treća linija

Ova linija je veoma rijetka. Ako je prisutna i nije isprekidana vjerovatno ste pravi materijal za vođu (nebitno da li u poslu ili privatnom životu). Suđeno vam je da vaše ime bude zapisano u istoriji.

Četvrta linija

Četvrta linija znači da ćete sigurno imati dug život sa mnogo djece, pun ljubavi i poslovnih uspjeha.