Slavna ljepotica skinula šminku u programu uživo: Pokazala svoje pravo lice, komentari su više nego mučni

Irska ljepotica i rijaliti zvijezda Mora Higins nedavno je u emisiji “Loose Women” koja se emitovala uživo skinula šminku pred kamerama, a 30-godišnjakinja je priznala da se osjeća “golom” nakon što se odrekla svog glamuroznog imidža.

S druge strane insistirala je na tom koraku zbog činjenice da “moramo da pokažemo i svoju prirodnu stranu” mlađoj generaciji na društvenim mrežama.

“Osjećam se sigurnije kad sam našminkana, kao i svaka druga djevojka. Ali ovo je važno za mlađe generacije. Oni na društvenim mrežama gledaju savršene stvari. Ali mi imamo glam timove i filtere”, rekla je Mora.

Ona je nastavila da objašnjava koliko je važno naučiti djecu da prihvate sami sebe u eri filtera i plastičnih operacija.

“Trebalo bi da pokažemo i svoju prirodnu stranu, svi imamo fleke na koži i pojave nam se akne povremeno. Nadam se da ću imati porodicu i bojim se da će i moja djeca gledati takve stvari na društvenim mrežama. Možete da promijenite oblik nosa, lica, dužinu kose… Možete sve da promijenite”, priča Mora.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAURA HIGGINS (@maurahiggins)

“Oduvijek sam bila prilično samouvjerena, zahvaljujući mojoj majci. Odgajila nas je učeći da budemo svoji. Da brinemo samo o ljudima kojima smo okruženi, ne i o trolovima”, dodala je atraktivna brineta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAURA HIGGINS (@maurahiggins)

Uprkos svojoj samosvijesti Mora i dalje teško podnosi ružne komentare koje dobija svakodnevno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAURA HIGGINS (@maurahiggins)

Inače, Mora je i ranije pokazala kako izgleda bez šminke, uz poruku da joj je udobno u sopstvenoj koži i da poziva sve žene da se oslobode tereta filtera i savršenog izgleda na Instagramu. Ona je naknadno izbrisala užasne komentare koje je dobila ispod te objave, no s druge strane bilo je i pregršt onih koji su uputili divne riječi podrške i komplimente.