SAZNAJTE KOJEM TIPU ŽENE PRIPADATE: Mjesec rođenja govori sve o vama

Mjesec u kojem smo rođeni utječe na naše vrline i slabosti. Da li ste se nekada pitali šta je to što vas izdvaja od drugih, šta vas čini posebnim? Koliko ste slični drugim ženama, a šta vas razlikuje?

Ako želite da saznate, samo potražite svoj mjesec rođenja i otkrijte kom tipu žene pripadate.

1. Januar

Djevojke rođene u januaru su vrlo motivisane i predodređene da budu uspješne. Svaki zadatak i posao prihvataju vrlo ozbiljno i ne dopuštaju da ih bilo šta skrene sa puta ka njihovom cilju.

Žene koje su rođene u januaru teško iskazuju svoja prava osjećanja i treba im truda kako bi se ukopili sa ljudima. Kako bi olakšale sebi, uglavnom biraju da se druže sa ljudima istog intelektualnog nivoa.

Pixbay

2. Februar

Teško je iznervirati žene rođene u februaru, jer je njihovo strpljenje gotovo bezgranično. One vole romantiku i cijene jaka osjećanja više nego bilo koji drugi znak. Ipak, nekad je teško shvatiti šta one zapravo žele, jer često svoje misli i osjećanja izražavaju apstraktno i posredno.

Uprkos svom strpljenju, one često imaju nagle promjene raspoloženja. Vjernost je jedna od stvari koja im najviše znači i onog momenta kada otkriju da im je neko bio nevjeran, pokupe se i odu bez ijedne riječi.

Pixbay

3. Mart

Žene marta su vrlo harizmatične i sposobne da svakog pridobiju na svoju stranu. Pored toga su vrlo atraktivne i privlačne, ali teške za osvajanje.

Vrlo su oprezne kada je u pitanju ulazak u neku vezu jer se boje povređivanja. Ipak, ko uspije da ih pridobije, može biti siguran da će uložiti cijelu sebe u vezu. Potrudite se da je nikad ne povrijedite jer nećete imati mogućnost da je vratite nazad.

Pixbay

4. April

Sposobnost komunikacije njihovo je najjače umijeće i one su izvrsne u očuvanju mira i sloge u okruženju. Mogu razumjeti argumente obje strane i često ih biraju da presude i riješe probleme. Ipak, one imaju problema sa povjerenjem prema drugima.

Ipak, ako je ubijedite da ste pouzdani i da vam se može vjerovati, budite sigurni da ćete pronaći sreću kakvu ranije niste imali. Jedino, one nekad mogu biti pomalo posesivne i zato morate biti na oprezu.

Pixbay

5. Maj

Majske žene su izuzetne. One su prelijepe i jedinstvene, a pored toga vrlo posvećene onima koje vole.
Nećete moći da zaboravite nijedan razgovor koji imate sa njima i svaka njihova riječ ostaće duboko urezana u vama. Čuvajte ove uspomene kao lekcije kojima ćete se uvijek vraćati.

Pixbay

6. Jun

Radoznalost je možda ubila mačku, ali od svoje radoznalosti žene rođene u junu imaju samo koristi. One vape za znanjem i imaju nevjerovatno bujnu maštu. Pune su revolucionarnih i jedinstvenih ideja.

Iako nekad mogu biti previše direktne i tvrdoglave, umiju odlično i da manipulišu ljudima. Ipak, ako nisu u pravu, priznaće poraz.

Pixbay

7. Jul

Žene rođene u julu su smirene i staložene. One se klone svađe i sukoba. Pored toga, vrlo su atraktivne, mudre i odlučne. Oko njih uvijek postoji mistična aura koja ih okružuje.

Imajte na umu da one vole da sačuvaju mir u svom životu. Ako ste im nelojalni na bilo koji način, prije će odlučiti da odu nego da ostanu i raspravljaju se o tome.

Pexels

8. Avgust

Žene rođene u avgustu poznate su po svojoj dovitljivosti i duhovitosti. Razgovor sa njima je uvijek zabavan i izmamiće vam osmijeh kad god ga se sjetite.

Ove žene su prava enigma jer su nekad vrlo darežljive, a ponekad jako egoistične. Uvijek žele da se direktno suoče sa svim problemima.

Pexels

9. Septembar

Žene rođene u septembru su vjerovatno najljupkije žene koje ćete sresti. U njima nema nimalo zlobe, a na sve to su i veoma lijepe. Disciplina im je veoma važna u svim sferama života, čak i kada je ljubav u pitanju.

One imaju visoka očekivanja i od sebe samih i znaju svoje ciljeve. Nemojte ih povrijediti ili izdati jer su spremne na sve kako bi se osvetile.

Pexels

10. Oktobar

Ženama rođenim u oktobru vladaju njihove emocije i dovoljno su hrabre da svoja prava osjećanja i otkriju.

Čvrste su u svojim principima i iskrene su prema sebi.

One su veoma mudre i obrazovane, ali je teško pridobiti njihovo povjerenje. Moraćete mnogo da se potrudite ako želite da se pored vas osjećaju prijatno.

Pexels

11. Novembar

Ove žene cijene istinu više od bilo čega drugog i sigurno vas nikada neće slagati. One takođe umiju da prepznaju kada ih neko laže, tako da nemojte ni pokušavati da ih prevarite.

Uvijek im se možete povjeriti jer su vrlo direktne i otvorene. Neće oklijevati da vam kažu da ste pogriješili i da niste u pravu i isto će očekivati i od vas.

12. Decembar

Ako vam je potrebno društvo za zabavu, ne morate tražiti dalje. Decembarske dame su vrlo zabavne, pričljive i otvorenog uma.

Ipak, nemojte misliti da su nepouzdane jer su veoma pametne i teško ih je pobijediti u bilo čemu. Međutim, nekad imaju kratak fitilj i lako ih je iznervirati.