RECITE NAM KO JE NAJGLUPLJI I SAZNAJTE ŠTA VAM DONOSI NESREĆU U ŽIVOTU: Istina je strašna

Za vas smo pripremili zanimljiv test. Pogledajte sliku ispod.

Ko vam izgleda kao najgluplja osoba na slici?  Ne razmišljajte previše, samo izaberite.

Odgovore potražite u nastavku.

Osoba broj 1

Ako ste izabrali osoba koja samo sjedi i čeka da grana padne, vi ste neko ko često odustaje. Vi imate sopstveno mišljenje, ali ne znate kako da utječete na situaciju, pa radije prihvatate uslove koji su vam ponuđeni. Vi niste neko ko će se generalno svađati ili istupiti i više volite kada su stvari tihe i miroljubive. Pošteni ste i imate nježno srce.

Osoba broj 2

Vi ste ljubazna osoba, ali skloni ste ishitrnom donošenju odluka. Obično ne dajete sebi dovoljno vremena da razmislite o svojim odlukama ili da pogledate širu sliku. Zbog ovoga činite greške koje iste izbjegli samo da ste duže razmislili. Ljudi vas doživljavaju kao tvrdoglavu osobu.

Osoba broj 3

Vi ste tip osobe koji se bori do kraja. Rijetko odustajete i borite se za svoja vjerovanja do posljednjeg trenutka. Imate njuh za biznis i možete biti veoma uspješni jer razmišljate o raznim strategijama kao rješenjima za različite situacije i probleme.

Osoba broj 4

Vi ste pravi buntovnik! U stanju ste da se borite i protiv samog sebe u nekim situacijama da biste dokazali poentu. Mada, ove male igre čine da prestanete da razmišljate racionalno. U jedno nema sumnje, rođeni ste revolucionar iako ćete možda upucati sebe u stopalo ponekad.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *