Provjeri da li mu šetaš po mislima bez da ga pitaš: 3 iznenađujuća znaka da baš on razmišlja o tebi

Jedna iznenađujuća stvar koju naš um može učiniti jeste da nam govori kada neko razmišlja o nama.

Ovo su znakovi koji nam govore da neko razmišlja o nama:

Iznenadno rumenilo

Svi smo čuli frazu „Gore mi uši“. Ovo je drevna izreka koja govori istinu o fizičkim učincima stvarnog postojanja u nečijem umu. Nagli nalet krvi u uši i lice često je snažan znak određenih emocija.

Ako emocije ne dolaze iz nas samih, a mi doživljavamo crvenilo, trebalo bi da znamo da vjerovatno potiče van nas.

Međutim, to je takođe vezano za nas. Inače, šta bi bio razlog da iskusimo nešto takvo? Kada osjećamo kao da nam uši gore, ili se crvenilo događa bez nekog posebnog razloga, treba da znamo da neko misli na nas.

Možda on ili ona misle na način koji bi nas natjerao da se zacrvenimo kada bismo vidjeli njihov um.

Iznenadna nervoza i teskoba

Svako od nas zna kako se osjećamo kad osjetimo da nas neko posmatra ili razmišlja o nama. Takvi osjećaji mogu biti vrlo slični.

Osjećat ćemo se isto kao kad osjećamo da neko zuri u nas, čak i ako mi gledamo u drugom smjeru, piše Conscious reminder. Možemo čak otkriti kada osoba razmišlja o nama, bez obzira na činjenicu je li blizu nas ili ne.

Primarna stvar koju moramo da učinimo kada nam se učini da neko zuri u nas jeste da provjerimo zuri li zapravo neko u nas.

Copy

Ako to nije slučaj, mogućnost da neko razmišlja o nama je ogromna.

Smješkanje i zadovoljstvo

Kada nam neko ko nam se sviđa iznenadno da kompliment, počnemo da se smejuljimo.

Zapravo, osjećaj koji ga prati vrlo je sličan onim osećanjima koje dobijamo kada osoba koju volimo razmišlja o nama.

Takođe, to je vjerovatno posve pozitivna misao.

Ko razmišlja o nama?

Otkrivanje bilo kojeg od znakova odozgo i nekoliko trenutaka slobodnog vremena pružiće nam priliku da pokušamo da osjetimo ko je osoba koja razmišlja o nama.

Prije svega, treba pronaći skrovito i mirno mesto gdje možemo da meditiramo, još uvek držeći se osjećaja koji smo upravo doživjeli. Te osjećaje treba da zadržimo u središtu našeg uma dok prelazimo u meditativno stanje.

Kad smo konačno tamo, možemo pokušati da sledimo našu telepatsku vezu. Treba da dopustimo našem umu da luta našim tijelom kako bismo vidjeli gdje nas osjećanja vuku.

Kada napokon pronađemo izvor, možemo slijediti vezu. Treba da dopustimo da energija veze teče preko nas, dopuštajući zvukovima i slikama da se razviju.

Kada slika nije jasna, treba ponovo da pokušamo, barem jednom tokom dana. Međutim, ako je jasno, sigurno ćemo znati ko je ta osoba. Ako vježbamo, mogli bismo čak da saznamo šta je osoba mislila.