Plastični hirurg je skroz izoperisao svoju ženu: Pogledajte kako ona sada izgleda!

Jasno je da su danas plastične operacije odgovor na promjenu bilo kojeg dijela tijela, posebno među bogatim i slavnim ličnostima.

No, ova tema izaziva i brojne rasprave. Na kraju, svi su slobodni raditi sa svojim tijelom šta god žele. Mislite li da biste bili sretni da imate plastičnog hirurga za muža?

Da je vaš suprug kod kuće imao svoju kliniku, biste li dozvolili da vas se koristi kao “model” koji će se pokazati budućim klijentima? Nastavite čitati ovaj zanimljivi članak da biste saznali.

Phillip Craft (47) vodi vlastitu kliniku u Miamiju i kako kaže vrši korekcije na tijelu svoje žene Anne otkada je rodila dvojicu sinova.

U međuvremenu, Anna, koja ima 43 godine, kaže da joj je drago što ima savršeno tijelo, a sve zahvaljujući hirurškom radu svog supruga. Kroz 21 godina svog braka, Anna je modificirala grudi, struk, trbuh, obraze, usne, radila liposukciju i koristila botoks.

Iako je u početku prezirala molbe svoga supruga da koriguje svoje tijelo, Anna se potpuno predmosilila nakon što joj je trudnoća promijenila tijelo.

Sad kad je veoma zadovoljna rezultatima, otvorena je za nove hirurške zahvate.

“Phillip voli redizajnirati svoje sportske automobile, naš namještaj i prije svega, mene. Nakon rođenja dvoje djece, odlučila sam se staviti u njegove ruke.” – izjavila je Anna tamošnjim medijma.

Ovo je zaista nevjerovatna priča.

“Korigovao mi je grudi, isklesao struk i stomak, a lice ispunio filerima.”

Phillip je dodao: “Uvijek kažem pacijentima, ako želite znati koliko su moje dobre vještine, pogledajte moju ženu. Anna je što bliža savršenstvu. Nakon mojih operativnih promjena na tijelu, mislim da je još više ljepša nego kad sam je sreo sa 22 godine. “

Phillip je Anu prvi put primijetio u prodavnici suvenira bolnice u kojoj je studirao 1995. godine, a to je bila ljubav na prvi pogled. “Anna se sagnula da pokupi nešto što joj ispalo na pod. Ugledao sam njene prekrasne noge. Od tog trenutka znao sam da ću biti zaljubljen u nju do kraja života.” Par se vjenčao ubrzo nakon toga….

Želite znati što se dogodilo sljedeće?

U početku se Anna nije zanimala za plastičnu hirurgiju, ali je 2003. godine, kada je rodila prvo dijete krenula o tome razmišljati.

“Nakon što sam rodila prvo dijete, osjetila sam da moja figura nije ista. Pomagala sam Phillipu u njegovom radu i vidjela sam sve one žene od 60 godina kako ulaze u ured moga muža. Tada sam pomislila, zašto ne? Željela sam da se osjećam bolje i znala sam da će Phillip voljeti da vježba sa mnom. “

Ali, tek nakon rođenja drugog djeteta 2005. godine Anna, koja je tada imala 32 godine, dopustila je Phillipu da radi na njoj. Prvi postupak joj je bio povećanje grudi i oduševila se.

Phillip je izjavio: “Anna je tokom trudnoće izgubila 30 do 40 posto volumena grudi, ali uspio sam to popraviti.” Anna je bila oduševljena rezultatima.

Phillip je dodao: “Napravio sam liposukciju na Aninom struku. Sada, kada Anna nosi svoje bikinije, ljudi ne prestaju da gledaju njene lijepe obline. Ja sam i stražnjicu učinio da izgleda bolje. Nakon trudnoća, majka priroda učinila je da svoje, pa sam odlučio dati sve od sebe. Najvažnije je da sam joj poklonio izgled iz snova.

Phillip je također ohrabrio Anu da slijedi zdravu prehranu kako bi mogla održati svoje tijelo savršenim.
Objasnio je: “Operacija vam ne daje mogućnost da pojedete sve što želite. Morate imati određeni režim treninga i morate konzumirati kvalitetne proteine ​​i manje ugljikohidrata. Slijedimo strogu dijetu, jedući mnogo ribe i povrća. Ako ovako nastavi, ona će i dalje imati lijepu figuru. “

Šta mislite o cijeloj ovoj stvari? Mislite li da je ovo prihvatljivo?