OVO SU 3 STVARI ZBOG KOJIH MUŠKARCI GUBE GLAVU ZA ŽENOM: Ove ženske osobine zarobit će njegovo srce zauvijek

Tri osobine koje posjedujete mogu učiniti da on ostavi srce “na vašem dlanu” i zaljubi se u vas do ušiju, tvrde stručnjaci za emocionalne odnose.

Tri osobine koje prema statistici muškarce, kao magnet, privlače kod žena, ključ su toga da li će se on zaljubiti “do ušiju” u vas, piše IndexRouge.

Strastvenost

Žene koje su pronašle svoju svrhu i nešto oko čega su strastvene magnetski privlače muški spol. To može biti posao, hobi ili bilo šta što ženu toliko usrećuje da jednostavno isijava pozitivnu energiju i snagu, kada govori o tome. Izrazite svoju jedinstvenost i nemojte nikada da se trudite da mu pokažete i dokažete da ste iste ili slične njemu, već naprotiv – koliko ste svoje, samostalne, odane sebi i koliko vas stvari ispunjavaju i van veze sa njim.

Pexels

Autentičnost

Mnoge žene prilikom ulaska u ljubavnu vezu žrtvuju svoje poglede, stavove i snove kako bi se uskladile sa svojim partnerom. Nažalost, to se ispostavlja kao kobna greška u kojoj žena gubi identitet, a muškarac počinje da je manje cijeni. Suštinski, takav potez nije nešto čime ćete zadržati partnera, a ni način na koji ćete i same biti sretne u životu. Nepromjenjive odluke o važnim životnim stvarima, stavovi, principi i uvjerenja – ono su što vas čini jedinstvenom, posebnom i snažnom i toga se nikada i ni po koju cijenu nemojte odricati, jer upravo to je do vašeg identiteta koji vaš čini privlačnom.

Pexels

Ženstvenost

Današnji način života često nam ukazuje na alarmantnu važnost samostalnosti, napornog rada i produktivnosti. Važnost ove tri stavke je neosporna, međutim kada počnete u svemu preuzimati inicijativu, donositi odluke bez saglasnosti svog partnera i ne dopuštati mu da on bude taj koji će vas barem malo razmaziti – dolazite do problema, jer će se muškarac u takvom odnosu osjećati beskorisno i kao višak.

Kao da vam nije potreban…. Dopustite mu da bude džentlmen, vam otvori vrata i pomogne da obučete kaput, pokažite svoju nežniju stranu kada se ušuškate pored njega u krevetu uveče – to je trenutak da vi “skinete masku” snažne i jake žene i dozvolite mu da vas on razmazi nježnošću i time ispuni svoju prirodno datu ulogu – da bude zaštitnik i oslonac, vaša “jača polovina”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *