OVIM ZNAKOVIMA JE SUĐENO KAD TAD DA SE OBOGATE: Jeste li vi taj znak?

Pogledajte u nastavku o kojim znakovima je riječ. Provjerite da li je vaš među njima.

OVAN

Dragi ovnovi, vi živite vrlo skromno i nezavisno od bilo koga tako da ste zadovoljni svojim životom. Kad zatreba znate se boriti kao lav za zaštitu svojih prava. Kada sve ide kako treba samo posmatrate kao da se ne radi o vašem životu. Uskačete u akcije samo ako mora.

BIK

Dragi bikovi,vi ste vrlo gordi u svim životnim prilikama i neprilikama. Svoj život živite kako vam je dato bez imalo trzavica. Ako ih bude vi to smatrate normalnim. Ne težite bogastvu, niti materijalnim stvarima.

BLIZANAC

Dragi blizanci, u životnoj ste čeznji za većim i boljim, ali vam sudbina nije naklonjena. Međutim, vi imate dovoljno za sebe isvoju porodicu jer ste skromni. Vaša je sreća što ste takvi jer će biti kad nećete imati previše, a to nećete osjetiti.

RAK

Dragi rakovi, ko sigurno gazi do cilja stiže prvi, a nikad posljednji. Iako niste neke žestoke prirode , odlikujete se borbenošću koju vam život daje . Upravo zato likujete pred drugima sjer znate voje granice, a svjesni ste i nekih nedostataka. Zadovoljni ste vi onim što imate.

LAV

Dragi lavovi, vi ste ne samo borac za prava nego i za najviše što život može pružiti. Borite se za uzornu porodicu, brinete za zdravlje svih, ŽELITE BOLJU BUDUĆNOST NA SVAKOM KORAKU.
Igrate igre na sreću,družite se, često i dobijate lutrije ili slično. Znate da čuvate i ne trošite previše. Vama je suđeno da se obogatite kad tad. Vjerovali ili ne na tom ste putu.

DJEVICA

Drage djevice, vi više žudite za gardarobom i nebitnim stvarima nego da imate lagodan život pun para. Radije ćete sebi priustiti šoping nego što bi otisli na neko veliko krstarenje brodom. Više trošite nego što imate.

VAGA

Drage vage, kao vrlo neodlučne osobe uvijek oklijevate u izboru između običnih i materijalnih stvari. U principu za vas je novac samo sredstvo da se preživi tako da ne tražite puno. Zadovoljni ste vi i bez njega tako da ste daleko od bogastva.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, zavas novac nije problem jer ga nikada niste ni imale previše pa ne očekujete da se obogatite. SKROMNI STE pa vam ne smeta ništa.

STRIJELAC

Dragi strijelci kao što se očekuje na potezu ste! U borbi na sve ili ništa niste gubili nadu. Imate ulog u igrama na sreću, ali ne slutite šta vas čeka. Skoro će svanuti dan kada ćete biti vrlo bogati.

JARAC

Dragi jarčevi, vi se samo hvalisete da imate, a ustvari nikada niste imali dovoljno, niti ćete biti bogati. Nije vam pisano da to budete.

Pixbay

VODOLIJA

Drage vodolije, vi ste zanesenjak po prirodi, pa dok se neki bore da sve dobiju vi to zanemarujete. Nemate vi zašto da brinete, imate dovoljno. Posao, porodicu i krov nad glavom.

RIBA

Drage ribe, tražeći nešto u vrtlogu života poput čarobnog štapića ili nečeg sličnog vi ćete postati ZLATNA RIBICA. Desit će se to vrlo brzo. Zaslužili ste to, a i suđeno vam je da kad tad budete bogati i živite lagodnim životom. Tome ste se uvijek nadali, a i sudbina je na vasoj strani.