Ove stvari privlače siromaštvo i nesreću u vašu kuću, a većina vas ih svakodnevno koristite

Prostor treba da probudi želju u nama da se vratimo ponovo u njega. Previše zemljanih boja u centru doma, vraćaju na događaje koji su prošli i stalno se pričaju u prošlosti.

Stakleni zidovi, i uopšte staklene površine, povezuju s eksterijerom i prirodom , ali tu je potreban veliki oprez. Previše stakla izaziva veliki umor, a moguće su i štete i povrede ako se stakla počnu razbijati.

Unsplash

Staklena posuda za novac – stavljati što krupnije i veće novčanice.

Crna posuda za novac pretvara energiju u jedan korak dalje – za unutrašnje i spoljašnje bogatstvo. Zavisi od toga šta se u posudama pronađe, to se i ostvariti. Ne treba ih držati ni na dohvat ruke, jer će se stalno uzimati ostavljeni novac za sreću.

Slike u domu

Slika starog čovjeka nagovještava dugovječnost. Slikom vodopada prizovite uspješnu karijeru. Slike s vatrenim bojama pomažu da se podstakne veći ugled. Slike mladog, zelenog drveta pomažu da se stvori obilje. Slika feniksa pomaže da se stvori široki put u životu.

Unsplash

Ako vam je neko obećao da će za vas skinuti dugu s neba, onda se sigurno malo šalio, jer dugu niko nikad nije dodirnuo, niti spustio na zemlju. Ali bi bilo dobro da u domu imate sliku duge. Ona uvijek usrećuje ljude i njenih sedam spektakularnih, svjetlećih boja znače čaroliju i novi, ljepši život.