OVDJE NIKAKO NE SMIJETE ČUVATI NOVAC, 4 MJESTA U KUĆI KOJA DONOSE SIROMAŠTVO: Ali ovdje će se SAMO GOMILATI

Mnogi od nas radije drže gotovinu i ušteđevinu kod kuće, a ne u banci.

No, da li ste znali da postoje određena mjesta u kući i stanu na kojima ne bi trebalo da držite svoj novac?

Kako savjetuju ezoteristi i stručnjaci za Feng Šui, mjesto na koje odlažete novac treba da bude dovoljnu skriveno da provalnici ne mogu lako da ga nađu, ali “skladište” dragocjenosti trebalo bi da bude i energetski snažno.

Credit: Pexels.com

Ezoteristi preporučuju čuvanje ušteđevine u jugoistočnom dijelu kuće, jer se tamo nalazi takozvana zona bogatstva. Uz to, ne smijemo zaboraviti da u kući svakog od nas postoje 4 mjesta na kojima nije dobro čuvati novac, kako kapital ne bi počeo da se smanjuje.

Predsoblje

Ezoteričari tvrde: ovde se nakuplja nevjerovatno velika količina negativne energije. Ulazi u vašu kuću, kad otvorite vrata, prođe kroz prag … Morate shvatiti da negativna energija ni na koji način ne smije da ometa tok finansija u vašoj kući, pa stoga ovaj prostor nikako nije pogodan za držanje novca, prenosi Kurir.

Credit: Pexels.com

Spavaća soba

Stručnjaci za Feng Šui kažu da novac ovde “pada u hibernaciju”, što znači da se neće gomilati. Naravno, plata se može staviti na jednu (samo jednu, ne više!) noć ispod madraca, ali nakon toga vaš novac treba da odaberete drugo mjesto.

SAZNAJTE DA LI VAM JE BOGATSTVO SUĐENO: Vaše ime krije odgovor

Toalet ili kupatilo

Sigurno ste u raznim filmovima mogli da vidite kako se novac i dragocjenosti kriju u kotliću za ispiranje wc šolje. Ovaj pristup takođe nije pogodan: ni kupatilo, ni toalet ne mogu biti dobro mjesto za uštedu. Djeluju da novac “otpliva” od svojih gospodara.

Credit: Pexels.com

Fotografije i knjige

Često ljudi prave „gnijezdo“ u knjigama ili albumima fotografija. Ako i vi to učinite, nemojte se iznenaditi da vaš novac klizi kroz prste. Stvar je u tome što su ovi predmeti često izvori negativne energije, pa držanje novca tu jednostavno nije poželjno.

Gdje čuvati novac?

Najpovoljnije mjesto za držanje novca je kuhinja. Ova soba ima iznenađujuće pozitivnu “auru”. U blizini mjesta za odlaganje trebalo bi da stavite maskote za novac, čak možete da instalirate mali akvarijum sa ribama. Istina, prekomjerna količina dekora može, naprotiv, da privuče siromaštvo u vaš život.

 

Kurir.rs

 

Pročitajte još:

TEST/KOJA JE OVO BOJA? Nijansa koju vidite vas potpuno razotkriva!

OVO MJESTO KRIJE BIZARNU TAJNU O SVOJIM STANOVNICIMA: Objavljene su fotografije i svi zanijeme kada ih vide

OD ANOREKSIČNIH MRŠAVICA DO RASNIH LJEPOTICA: Transformacije ovih djevojaka obaraju s nogu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *