NE ŽELE DA IKADA SAZNATE, 13 STVARI KOJE MUŠKARCI KRIJU OD ŽENA: Ovo vam nikada neće priznati!

Kažu da svaka žena krije tajne u sebi.  Ali šta je sa muškarcima? Također i oni imaju tajne koje djevojke čak ne mogu ni zamisliti.

Ovo je spisak od 13 stvari koje vam niko nikada neće reći.

1. “Volimo samouvjerene žene.”

Muškarac bi radije odabrao harizmatičnu, a opet pretjerano izbirljivu djevojku nad vrhunskim modelom s pitanjima samopouzdanja. Teško je vjerovati, ali samopouzdanje čini ženu mnogo fizički privlačnijom.

Pixbay

2. “Tvoj izgled je bitan za mene.”

Muškarce ne zanima da li se djevojke oblače po posljednjoj modi. Svako od njih želi vidjeti u nečemu istovremeno elegantnom i privlačnom, ali bez vulgarnosti. Upamtite da muškarci vole očima.

Pixbay

3. “Ja ne znam kako to uraditi.”

“Biti muškarac” u očima žene je za njih vrlo važno. Zato muškarci uzimaju bilo koji posao, čak i ako nisu sigurni u uspjeh. Oni moraju biti snažni i pametni pred svojom damom, bez obzira imaju li ili ne ideju kako popraviti naprimjer fen.

4. “Osjećamo se izgubljeno kada postavljate trik pitanja.”

Žene vole postavljati pitanja poput “Jesam li debela?” dok prave tužnu facu. Riječi ne mogu opisati kako muškarci mrze takva ptanja. Ako haljina učini da djevojka izgleda deblje, momak će primijetiti, ali ipak će odgovoriti komplimentom, misleći da ona to traži.

5. “Ne mogu to priuštiti”

Muškarci se uvijek takmiče. Pijući u baru, uspoređuju se sa svojim prijateljima i mrze prihvatanje neuspjeha. Muškarac jednostavno ne može reći svojoj djevojci da si ne može priuštiti nešto.

6. “Ja sam ljubomoran”

Muškarci nisu ti koji otvoreno izražavaju svoja osjećanja, a kad jedan od njih vidi da njegova devojka flertuje sa drugim momkom, neće pokazati nijednu emociju. Verujte nam, međutim, iznutra on barata sa čitavim gomilom njih.

Pixbay

7. “Sviđa mi se tvoja sestra/prijeteljica.”

Ovo je jednostavno: ako mislite da su vam prijatelj ili sestra super zgodni, ni vaš muškarac neće propustiti taj kvalitet. Svidjet će mu se i razmišljat će o njoj, mada to, naravno, nikad neće reći.

8. “I mi kritički posmatramo vas”

Dame, ako vas muškarac pozove u restoran, ne žurite sa odabirom vjenčanice. Lagani flert, šale i osmjesi samo su znak da se zanima za vas, a ne da je vaš zauvijek.

 

9. “Volimo komplimente”

Tradicija je da muškarci obično daju komplimente, ali i oni voli čuti pohvale. Potrebne su im riječi naklonosti i toplote, a takve sitnice mogu sve promijeniti. Muškarci žele znati da nisu izgubili vrijeme na odabir prave odjeće prije nego što su vas vidjeli.

10. “Volimo “ženske stvari”

Da, to je tačno: čak i nokti i glatka koža su znakovi da muškarac brine o sebi. Muškarci takođe vole gledati ženske TV emisije samo da bi se opustili. Oni to dobro skrivaju.

Pixbay

11. “Uplašen sam”

Čovjek ne bi trebao da govori o svojim strahovima, zar ne? Ali svi imaju fobije, pa je tako i muškarci. Muškarci vam neće reći da se plaše mraka ili pauka kako ne bi pokazali svoju slabost. Ali budite spremni biti vi oni koji će udariti tog žohara papučom dok se on skriva.

12. “Ja sam profesionalac u skrivanju svojih osjećanja”

Vrhunac romantičnog filma koji pokreće bilo koju djevojku do suza može na isti način utjecati i na muškarca. Jedina razlika je u tome što će on grubo reći da gledate neke gluposti i mahnito obrisati oči.

Pixbay

13. “Ne napuštamo vas bez razloga.”

Muškarac nikad neće otići ako je zainteresiran. Ništa ne radi bez razloga. A ako ostavi onu sa kojim se osjeća dobro, to ne može učiniti odjednom – takva djevojka drži posebno mjesto u njegovom srcu.

Dotakli smo samo nekoliko stvari koje se naši muškarci plaše izgovoriti naglas.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *