NE PRISTAJTE NA MANJE: Ovako se ponaša muškarac koji bi uradio SVE ZA VAS

Pravi muškarac zapravo postoji i on bi uradio sve za svoju damu koju voli najviše. U nastavku pročitajte kako se to ponaša pravi muškarac.

VOLI I POŠTUJE SVOJU DAMU

Pravi muškarac bi sve na ovom svijetu uradio za svoju dragu. On gaji ogromna osjećanja i poštovanje prema osobi sa kojom namjerava provesti budućnost. U svakom trenutku se trudi da na njenom licu bude osmijeh vrijedniji od svega.
Pravi muškarac nikada neće dozvoliti da njegova dama bude tužna ili da se osjeća nevoljeno. Uradiće sve što je u njegovoj moći da joj pruži svu ljubav, nježnost i razumijevanje.

ŠTITI SVOJU DRAGU U SVAKOM SMISLU

Bilo emotivno ili fizički, pravi muškarac će svoju partnerku štiti u svakom smislu. Ne postoji ništa što nije spreman uraditi kako bi ona bila mirna i sretna.

UVIJEK JE ISKREN

Bez obzira na to koliko istina bila teška, on je uvijek iskren prema svojoj voljenoj. Ne vidi razlog tome da pravi bilo kakve zablude ili slično svojoj partnerki.

Ma šta da se desi ili slično, on je apsolutno iskren. Na taj način gradi ogromno povjerenje između sebe i voljene osobe i učvršćuje emotivnu vezu.

TRUDI SE DA BUDE ŠTO BOLJI

Samo pravi muškarac zna da treba da je najbolji svojoj partnerki. Samim tim, on se uvijek trudi biti što bolji u svakom mogućem smislu. Šarmantan je, zna saslušati, pun razumijevanja i divnih riječi. A ono što je najvažnije od svega, spreman je na sve zbog ljubavi prema svojoj partnerki.

Copy

PRAVI MUŠKARAC ZNA ŠTA ŽELI

Muškarac sa kojim planirate da provedete dug vremenski period, pa čak i život. Trebalo da bude siguran i da zna šta tačno želi u svom životu te da ni slučajno ne pristaje na manje od toga. Muškarca treba izabrati zbog… On nikada neće pristati da se veže dok ne bude siguran da može da bude samostalan. I da može uraditi sve što njegova partnerka želi na ovom svijetu kako bi bila srećna i nasmijana svakoga dana. Ako “nema ideju” šta da radi “kada poraste” onda to definitivno nije pravi muškarac. Već muškarac koji jednostavno ne zna šta će od svog života. A vi ne treba ni da ga stavljate na pravi put života.

SAMOUVJEREN JE

Pravi muškarac posjeduje dovoljno samouvjerenja i hrabrosti da uradi sve što želi na ovom svijetu. A posebno da osvoji srce dame koja mu se svidi i sa kojom odluči da provede ostatak života. Takav muškarac je vječiti optimista i sve gleda sa vedrije strane. Jer je svjestan da za sve postoji rješenje ukoliko kraj sebe ima svoju damu koja će mu biti podrška u apsolutno svemu. Ima jak karakter i nije mu neophodno da mu neko konstantno govori kako je divan i kako savršeno izgleda jer je on već sam svjestan toga.

IMA SMISAO ZA HUMOR KOJI JE LJEPŠI OD FIZIČKOG IZGLEDA

Jako je važno da muškarac zna da nasmije ženu tako da joj nekoliko sati kraj njega, prođe kao nekoliko minuta i da ponovo poželi da ponovi susret. Samim tim, većinom je taj smisao za humor mnogo važniji i ljepši od tog fizičkog izgleda koji kada vidite u nečijim očima sigurnost i povjerenje. I nije toliko bitan i skoro nije žena neće obratiti toliko pažnju na njega. Zbog toga, duhoviti muškarci koji običnom rječju ili rečenicom umiju da nasmiju ženu, mnogo su privlačniji i adekvatniji za dugotrajan brak pun optimizma i smijeha. I sa kojim će porodica i dom biti divno mjesto ispunjeno ljubavlju i sigurnošću.

MOŽE GA VOLJETI SAMO PRAVA ŽENA

Svaki odrastao muškarac i siguran u sebe, teži ka tome da kraj sebe ima partnerku koja je prava za njega. I koja je jednako odrasla i odgovorna za sve ono što život sprema pred njima. Pravi, zreo muškarac nikada neće dozvoliti sebi da život provede kraj žene koja je nezrela. I nije spremna da prolazi zajedno sa njim kroz sve životne teške i divne trenutke. Već naprotiv, neophodna mu je jaka i stabilna žena sa kojom će svaki trenutak biti ispunjen osmjesima i sigurnošću. Samo pravi nađu prave. Zbog toga, jako je važno da sve žene biraju muškarca zbog lijepog karaktera a ne lica i tijela. Jer ipak na kraju, lijepo lice ostari a ono što će vas nasmijavati u dubokoj starosti jeste njegov smisao za humor. I biće vam važno povjerenje koje steknete kroz zajedničke godine, piše ljubavnaadresa.com.