NAJGORA VEZA U VAŠEM ŽIVOTU BIT ĆE SA OSOBOM KOJA RADI OVIH 13 STVARI: Budite oprezni!

Nikad nemojte biti s nekim ko djeluje previše tajnovito. Neko ko skriva svoj telefon od vašeg pogleda. Neko ko vam nikad ne daje pravi odgovor kad postavite pitanje.

Nikada nemojte biti s nekim ko vas tjera da se manje volite. Neko ko vas čini neinteligentnim. Neko ko vas čini neprivlačanim. Neko ko vas čini nedostojanima za njihovu naklonost.

Pixbay

Nikad nemojte biti s nekim ko vas tjera da ih proganjate. Neko ko odbija prvi poslati poruku. Neko ko čeka da planirate svaki izlazak i vodite svaki razgovor. Neko ko djeluje lijeno jer znaju da ćete vi učiniti prvi korak.

Nikad nemojte biti s nekim ko odabire kada će vas dobro tretirati. Neko ko će vas voljeti sedmicama, a zatim će vas ignorirati sedmicama. Neko ko mijenja svoju melodiju svakih nekoliko dana. Neko ko vam pokazuje poštovanje samo ponekad.

Nikad nemojte biti s nekim ko samo brine o sebi. Neko ko misli da je uvijek u pravu. Neko tko odbije kompromis sa vama ili da vam se ispriča. Neko ko ima problema preuzeti odgovornost za svoje postupke.

Nikad nemojte biti s nekim bez savjesti. Neko ko zanemaruje vaše poruke, a ne osjeća se loše o tome. Neko ko vam laže u lice bez osjećaja krivnje zbog toga.

Pixbay

Nikad nemojte biti s nekim ko vas čini neugodnim. Netko ko djeluje superiorniji prema vama. Neko s kim morate hodati na ljuskama jajeta kako bi izbjegli argument.

Nikad nemojte biti s nekim ko vas čini da se osjećate krivim zbog vaših emocija. Neko ko vas zove razmaženim kad god se uznemirite. Neko ko pita da li ste u PMS-u svaki put kad izražavate svoje osjećaje. Netko ko nađe način da okrene svaku situaciju tako da su žrtve i da su oni ti koji bi se trebali osjećati uvrijeđeno.

Nikad nemojte biti s nekim ko očekuje da ih izaberete iznad svega ostalog. Neko ko očekuje da otkažete planove s prijateljima da ih vidite. Neko ko očekuje da odustanete od posla da biste više vremena provodili s njima.

Neko ko očekuje da odustanete od svega što vas čini jer se osjećaju kao da su jedina stvar koja bi vam trebala izazvati sreću.

Nikad nemojte biti s nekim ko čuva tajne od vas. Neko ko skriva svoje emocije unutra. Neko tko se pretvara da je u redu kad nisu. Neko ko skriva dijelove sebe od vas, iako ste jedina osoba sa kojom bi se trebali osjećati ugodno.

Pixbay

Nikad nemojte biti s nekim ko vam daje naredbe. Neko ko vam kaže koju odjeću možete nositi i koje prijatelje možete kontaktirati. Neko ko vas tjera da dobijete dopuštenje od njih prije odlaska iz kuće. Neko ko djeluje nadmoćno.

Nikad nemojte biti s nekim ko istresa svoju ljutnju na vas. Neko tko vas tretira kao vrećicu za udaranje nakon napornog dana. Netko ko postaje nasilan kada ne dobije ono što želi.
Nikad nemojte biti s nekim ko vam je pokazao da im ništa ne značite. Neko tko je u redu s jednostranim odnosom. Neko ko vam dopušta da obavljate sav posao bez pružanja ruke. Neko ko od vas uzima, ali nikada ne daje.

(zivisrecno)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *