MUŠKARCI KOJI OŽENE OVAKVE ŽENE ŽIVE DUŽE I SRETNIJI SU: Ovo je za njih idealna žena!

Normalno je ne brinuti se o tome kako vaš partner ili partnerka izgledaju, ako vas razumiju, poštuju i vole, ali otkriveno je da muškarci koji ožene bucmaste žene žive duže.

Pogledajte u nastavku šta kažu studije.

Prema novoj studiji, muškarci koji su u vezama sa bucmastim ženama imaju tendenciju da se više smiju i budu bolji od muškaraca sa mršavijim partnerkama kada je u pitanju rješavanje problema. Ista studija zaključila je da su žene s manjom težinom sklonije manje izražajnim osjećajima.

Argentinski list Nuevo Diario pripremio je članak na temelju rezultata studije koju su proveli liječnici Filemón Alvarado i Edgardo Morales s psihološkog odjela UNAM-a. Prema istraživanju tima dvojice liječnika, muškarci koji ožene bucmaste žene deset su puta sretniji od muškaraca koji imaju mršavije partnere.

 

A svi već znamo da sretni ljudi žive duže. Studija je također pokazala da bucmaste žene imaju višu razinu razumijevanja i iščekivanja potreba svog partnera. Posljednjih godina mnoge su se žene više fokusirale na karijeru, a manje na kuhanje, ali studija je zaključila da bucmaste žene radije kuhaju kako bi zadovoljile potrebe svog partnera.

Drugim riječima, taj višak kilograma je dodatni doprinos ljubavi i osjetljivosti. I svaka bi žena trebala imati samopouzdanja, bez obzira na njezinu težinu.

No, izgled nije najveće bogatstvo koje čovjek može imati, ali socijalna stigma nas često navodi da u to vjerujemo.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *