Može da vas voli, ali ipak da vas ostavi – ako ima jedan od sljedeća tri razloga

Žena ili djevojka neće uvek pokazati svoje nezadovoljstvo vašim ponašanjem ili nekim konkretnim postupkom, ali budite sigurni da će dobro razmisliti o svakom vašem stvarnom ili imaginarnom nedostatku.

Ponekad će je takva premišljanja dovesti u iskušenje da je vreme da obustavi vezu/brak sa vama i pored činjenice da vas i dalje voli.

Sljedeća 3 razloga su samo neki koji je mogu natjerati da razmisli da bi možda bila sretnija sa nekom drugom osobom ili čak da je sama, piše citymagazine.rs. Romantično je razmišljati da je nemoguće da bilo šta poremeti vašu vezu dok god se iskreno volite, ali realnost je znatno surovija, pa zato budite oprezni.

1. Ona nije sigurna da može da se osloni na vas

Pexels

Čak i žene koje posebno cene svoju slobodu osećaju se udobno u vezi samo kada znaju da mogu da se oslone na svog partnera.

Ako vaša ljepša polovina percipira da niste pouzdani i ako ne oseća da ste spremni da ponekad žrtvujete svoj komfor zarad nje, male su šanse da će vas uzeti u razmatranje kada bude odlučila da je vrijeme za brak, porodicu ili jednostavno sljedeći korak u vezi.

2. Djeluje joj da nije broj jedan u vašem životu

Bezuslovna ljubav je rezervisana za djecu i roditelje. U vezi, pak, ako jedna osoba misli da nije na vrhu liste prioriteta svog partnera, posle nekog vremena će prestati da gaji ista osećanja koja je imala prema njemu do tada.

Ne dozvolite sebi da upadnete u zamku lažne sigurnosti i potrudite se da iznova dokazujete svojoj dragoj da je broj jedan u vašem životu.

3. Ona smatra da je ne podržavate dovoljno

Ulazak u vezu ne znači da treba istog trenutka da zaustavimo sve svoje životne aspiracije i pravimo se da nam je samo dovoljno što smo srećno zaljubljeni.

Mnogi muškarci prave grešku kada pomisle da su želje i snovi njihovih partnerki samo prolazna stvar pa ih uglavnom obeshrabruju kada one odluče da probaju nešto novo u svom životu. Ako mislite da će vam vaša draga oprostiti takvo ponašanje, grdno se varate!