MISLI NA DRUGU I VARA VAS, 8 ZNAKOVA DA VAS JE MUŠKARAC PRESTAO VOLJETI: Broj 5 to jasno pokazuje!

U svakom odnosu uvijek postoje trenuci slabosti, situacije koje nas tjeraju da preispitamo šta se zapravo događa između vas i vašeg partnera.

Ali, kako možemo znati da li nas partner vara?

Donosimo vam listu znakova koji pokazuju kada muškarac pokušava prevariti djevojku.

1. Više ga brine njegov izgled

Kad primijetite da vaš partner neočekivano počinje voditi brigu o svom izgledu više nego inače, krenite sumnjati. Obično se događa na početku veze da se želimo pobrinuti za svoje tijelo, miris i odjeću. Pokušajte biti oprezni za ove suptilne znakove koje je teško primijetiti.

2. Optužuje vas da ste ga varali

Kao ljudi, skloni smo mišljenju da su svi gotovo isti kao i mi. Pa kad čovjek vara, vjeruje da svi rade isto i stoga optužuje druge za isto. Ili stvarno žele da se veza okonča i da ne osjećaju krivicu. U početku veze sasvim je normalno da vidimo dobro u svojim partnerima, ali kako vrijeme prolazi oni otkrivaju svoje pravo ja.

3. “Nisam te htio povrijediti”

Beskrajni “nisam htio da te povrijedim” je izgovor koji kaže onaj ko želi da vara.

4. Zove vas pogrešnim imenom

Govoriti o istoj osobi i često vas upoređivati ​​s drugima je takođe još jedan znak.

Pixbay

5. Ponaša se distancirano

Ako vidite da se vaš partner počinje mnogo distancirati od vas, odjednom prestaje biti ljubazan počnite razmišljati o motivu.

6. Privatnost

Ako ste oduvijek dijelili sve trenutke i sve tajne, možda je to jedan od okidača koji vam jako smeta ako odjednom želi više privatnosti. Imati vlastiti prostor ili privatnost nije pogrešno, ali kad partner odjednom krene zahtijevati više prostora nego inače i ne želi provoditi vrijeme zajedno sa vama razlozi su za sumnju.

Pexels

7. Čini da se osjećate neugodno

Možda će se početi žaliti na stvari koje ste mislili da su mu se nekad dopale. Možda će vas početi kriviti za stvari koje nisu bile vaša krivica. Izjavit će da je nemoguće živjeti s vama i da je odlučio ostaviti vas zbog toga. Možda to isprva ne primijetite, zato budite oprezni za tragove prije nego što postane prekasno.

8. Prevše je susretljiv

S druge strane, ako osoba odjednom napusti sve kako bi učinila sve što je moguće kako biste bili sretni. Kada osoba učini nešto što smatra pogrešnim, obično to pokušava na neki način kompenzirati. U stvari je takvo ponašanje obično koje otkriva nevjeru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *