Među milionerima, većina ljudi rođena je u ovih 5 horoskopskih znakova: Jeste li među njima?

Prema Business Insideru i istraživanju magazina Forbes, otkriveno je koji su to horoskopski znakovi u kojima je najviše milionera na svijetu.

Vaga

Vaga je na prvom mjestu među milionerima. Znak elegancije uvijek ima puno novca, pažljivi su u svojim poslovnim odlukama i, što je najvažnije, cijene prestiž.

Unsplash

Riba

Sanjari koji žive u paralelnom svemiru vole riskirati, pa im to često donosi uspjeh. Zbog toga zauzimaju sasvim drugo mjesto na listi milijunaša.

Rakovi

Veliki diplomati i osjetljivi ljudi. Međutim, pošto su često nemilosrdni, od toga očito mogu dobro profitirati. Često koriste svoju podmuklost u poslovne svrhe, a zbog velikog nepovjerenja, mjere tri puta sve prije nego što to smanje.

Unsplash

Bik

Glavni materijalist Zodijaka voli uživati ​​u blagodatima koje mu novac može ponuditi. Vrlo je uporan pa ne prestaje sve dok na svom bankovnom računu ima veliku količinu novca.

Lav

Želi biti kralj džungle, ali i posla. Vjeruje da mu moć donosi novac, pa se ne ustručava koristiti sva moguća sredstva da ga dosegne. Zauzima 5. mjesto na listi s obzirom na broj miliona u svijetu.