LUD JE ZA VAMA, 13 ZNAKOVA KOJI POKAZUJU DA JE ZALJUBLJEN U VAS: Koliko ih prepoznajete kod svog muškarca?

Ovo su znakovi koji pokazuju da je muškarac zaljubljen u vas.

Koliko ih prepoznajete kod svog muškarca?

1. Sluša vas

Koliko često dijelimo nezanimljive priče i nepotrebne detalje s drugima? Redovno! Ljubazna osoba sluša, klimne glavom i ne obraća puno pažnje na to.

Ako se čovjek sjeća priče o vašoj rodbini, to znači da daje važnost vašim riječima. Njegova želja da vam bude bliže pomaže mu da zapamti maksimalnu količinu informacija o vama. To je rijetka i vrijedna osobina.

2. Sposoban je popustiti.

Muškarac može priznati svoje greške, ali to je mučenje za njega. On puštuje mišljenje žene. Zato se može složiti oko kompromisa i zaboraviti svoju tvrdoglavost. A ako vam dopusti da vozite njegov automobil … pa, radnje govore glasnije od riječi.

3. Uvijek je spreman da nešto popravi.

Ili da pozovete profesionalca. Glavno je ovdje da je uvijek spreman sve srediti sam, ne stavljajući nikakve dužnosti na vas. Možete lako zaboraviti gdje je čekić ili kako promijeniti žarulje kada imate muškarca koji vas voli. Smatra da je to sjajna prilika da pokaže svoje praktične vještine i dokaže da će biti dobar muž.

4. Nije protiv komunikacije s vašom porodicom.

Susret s porodicom i rodbinom druge polovine uvijek je zastrašujući i može izazvati mnoge brige. Stoga je samo muškarac koji vas voli je spreman na sve samo da vam bude blizu, bez obzira da li se radi o sastanku s tatom ili sa vašom vrlo strogom bakom.

Pokušava šarmirati sve i poštuje vašu porodicu.

Pexels

5. On traži vaše mišljenje prilikom odabira odjeće.

I muškarci žele lijepo izgledati. Vjerovatno jednostavno misli da imate dobar ukus i da pratite modu.

6. Voli da radi svakodnevne stvari sa vama.

Ako je muškarac spreman da posjeti banke, dosadne prodavnice i kupuje stvari zajedno sa vama, to ne znači da je on zainteresovan za to. On jednostavno želi provesti što više vremena u vašem društvu.

7. On kuha kako bi vas usrećio

Ako muškarac kuha da vam ugodi, to je ljubav. Spreman je to učiniti samo za vas.

Pexels

8. Planira putovanja i ne zaboravlja datume.

Većina muškaraca navikla je da djeluje spontano dok žene vole da planiraju. Zaljubljeni muškarac uzima u obzir tu činjenicu i unaprijed razmisle o neobičnim događajima i iznenađenjima koja će vam donijeti radost.

9. Misli da ste lijepi … uvijek.

Svi znamo one dane u mjesecu, kada nam lice pocrveni i kada se pojave bubuljice.
Zaljubljeni muškarac spreman je govoriti o vašoj ljepoti uvijek jer vas voli ne zbog vašeg izgleda. Štaviše, vjerovatno je da on stvarno ne primijeti te promjene u vašem izgledu.

10. Spreman je da se žrtvuje za vas.

Ako promijeni planove samo kako biste vi osjećali sretno i otkaže važan sastanak ako ste bolesni, to je znak prave ljubavi. Samim tim on pokazuje da ste mu vi najveći prioritet.

Pixbay

11. Ponosan je na vaša dostignuća i spreman je podržati vaše lude ideje.

Postignuća svoje žene bilo koji muškarac doživljava kao lična. Nikad se ne takmiči s njom i nikad joj ne zavidi, ali uvijek pokušava zajedno slaviti pobjedu.

12. Bori se za vašu ljubav i brine o vama.

Zaljubljeni muškarac uvijek će biti pored vas. On će se brinuti za vas kad ste bolesni, nasmijat će vas kada se osjećate tužno, radovat će se s vama i plakati. Uvijek će dijeliti svoje planove, težnje i snove s vama.

13. Ne boji se da pokaže svoje slabosti.

Pravi je izazov muškarcima da pokažu svoje slabosti. Ali ako vas istinski voli, neće se sramiti pustiti suzu ili dok gleda tužni film. A glavno je da se ne boji priznati da se boji gubitka, jer vi ste njegova glavna slabost i snaga.