Liječnik pokazao kako izgleda implantat nakon gotovo 30 godina i zgrozio mnoge: ‘Ovo je odvratno!’

Ako ste se pitali kako nakon više godina izgleda unutrašnjost implantata, sada možete pogledati. Tu je ne baš poznatu informaciju uz fotografiju implantanta starog 24 godine podijelio TikToker @drchiddy, piše Mirror.

U njegovom videu iz prošle godine liječnik Jerry Chidester uspoređuje dva silikonska implantata; jedan star gotovo tri desetljeća i drugi kakav se danas koristi; a ovaj je prvi šokirao i zgrozio mnoge korisnike.

Video je započeo trganjem starog implantata iz kojeg je izašla tekućina nalik na gel; a kad je škarama otvorio novi implantat, ništa iz njega nije izašlo; već je zadržao svoj oblik.

 

@drchiddy Fascinating. Check out a breast implant from 1998! #silicone #breastimplant #plasticsurgeon #BombPopAwards ♬ original sound – Nav | Streetwear and Edits

Video je brzo prikupio više od četiri miliona pregleda i zaprepastio gledatelje koji su u komentarima podijelili svoja razmišljanja. “To nije silikonski implantat, to je sluz”, komentirala je jedna korisnica, a druga je dodala: “Ovo je odvratno! I to je u nečijem tijelu godinama?!”